Aktualizoval jsem program pro všechny dny na JINí‰M počítači a opět stejné chyby, níže uvedené dva pořady se v iTV nezobrazují:
jis píše:Další nenačtené pořady (text jsem označil myší na webu ČT, nakopíroval sem a nenačtené pořady označil tučně). Tentokrát nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:
TV program: 11. 3. 2015 — Česká televize — ČT2
21:00
Na cestě po Kuala Lumpur
Na cestě po Kuala Lumpur
S Jiřím Bartoškou a Miroslavem Donutilem po metropoli mnoha kultur i náboženství, patřící k nejbohatším městům jihovýchodní Asie
videoPSTHD
21:30
Dobrodruh
Dobrodruh (2/12)
Neuvěřitelná dobrodružství na vlastní kůži! Fotograf a cestovatel Adam Lelek se v nové docureality vypravil na ostrov Nová Guinea za kanibaly. V nitru nespoutané džungle strávil několik dní s kmenem Korowai. Vážné zranění přineslo nečekaný zvrat celé expedice
videoPSTADHD
22:00
Kmeny
Kmeny
Hooligans
Fotbalové fanouškovství, násilí a surová existence. Režiséru Jiřímu Volkovi se podařilo přiblížit k akcím obávaných hooligans. Nový dokumentární cyklus Kmeny mapuje současné městské subkultury
videoPSTHD*
TV program: 12. 3. 2015 — Česká televize — ČT2
21:55
Brána smrti
Brána smrti
Umírání jako cesta
Jak se připravit na smrt, jak zemřít bez bolesti a co nejlépe? Odpovědi přinese tento díl prostřednictvím odborníků i osobních zkušeností. Seznámíme se i s významnou hospicovou péčí a poznáme, jak se odchází v domě pro umírající Matky Terezy v Kalkatě. Režie V. Poltikovič
videoPSTHD
22:25
Ve jménu vlasti III
Ve jménu vlasti III (5/12)
Akce jóga
Nepřítel nikdy nespí. Claire Danesová a Damian Lewis v hlavních rolích třetí řady oceněného amerického seriálu (2013). Dále hrají: M. Baccarinová, M. Patinkin, R. Friend a další. Režie Clark Johnson
PSTHD*
23:10
Q
Q
Vyprávění dvou transsexuálních párů žijících v izraelském Tel Avivu (2011). Režie T. Moyzes
videoST*
Může to prosím, někdo další potvrdit?
Už mě to popravdě docela štve, protože na iTV se v poslední době nedá spolehnout. Žádný jiný TV program takto nezlobí, takže si logicky kladu otázku, kde berou ty ostatní programy data, že to mají v pořádku? Zkoušel jsem tři různé TV programy na Androidu, všechny výše uvedené dva pořady na ČT2 bez problému zobrazí.
EDIT: Ani dnes 11.3.2015 se nedaří výše uvedené dva pořady na ČT2 načíst.