Chyby v programech ČT

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 12 leden, 2015 13:42

jis píše:Před chví­lí­ jsem kompletně aktualizoval data (Ctrl + spustit iTV) a pro ČT2 ve čtvrtek 8.1.2015 se mi načetl pořad s chybou, kterou jsem již reportoval...
Tentokrát jsem tuto chybu zaregistroval v íºterý 13.1. ve 20:10 na Barrandově, takže to nesouvisí­ jen s programy ČT: "Sejdeme se na Cib 1000 ulce".

Edit: Zkuste si vyhledat řetězec "2000 -("... Mě to našlo 9 touto chybou postižených názvů pořadů.
Používám program iTV od roku 2008

Petrstik

Příspěvekod Petrstik » ned 18 leden, 2015 12:19

V pří­ští­ aktualizaci programu by se mělo objevit upozornění­, aby si uživatelé každý den, nezapoměli aktualizovat televizní­ program, protože jak je vidět, tak se to vůbec neřeší­ a chyby jsou tu, pokud si programy v iTV uživatel přes nabí­dku z neaktualizuje, snad každý den. Dnes např. chyběly pořady od 12 do 16h na ČT1.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 19 leden, 2015 7:33

Nastaví­m u programů České televize aby se načí­tal pouze týden dopředu protože to vypadá že se pak nahrává nekompletní­ TV program.

jis

Příspěvekod jis » pon 19 leden, 2015 9:22

Popravdě, to si myslí­m nepomůže, ale uvidí­me. Zrovna ČT jako jedna z mála TV společností­ nabí­zí­ program na 14 dní­ dopředu, takže tí­m o tento bonus přijdeme. Ale na čas na zkoušku, jako test zda to problém nevyřeší­, nakonec proč ne. Ono je těch problémů několik: 1) řetězce typu 1000 a 2000 náhodně v názvech programů, 2) chybějí­cí­ pořady, protože v originální­m programu ČT jim nedávají­ časy (typicky druhému po sobě jdoucí­mu dí­lu seriálu), 3) chybějí­cí­ pořady byť to není­ seriál (často i kolem prime time, takže to fakt zamrzí­), 4) chybějí­cí­ sloupec - stanice (třeba ČT2, pak se zapamatované časy přiřadí­ jinému kanálu). Takže tato íºprava by podle mě řešila pouze ten 3. a 4. pří­pad, ale na webu ČT jsem si nikdy nevšiml, že by nějaké pořady/stanice na druhý týden chyběly. Jediné co ví­me, že to před N verzemi zpět v iTV nezlobilo, takže se něco rozbilo, ale otázka zní­ kde?

jis

Příspěvekod jis » pon 16 únor, 2015 16:02

Test po kompletní­ aktualizaci všech dnů: Zkusil jsem vyhledat řetězec "1000"... Mě to našlo 6 touto chybou postižených názvů a popisů pořadů. 4x Barrandov a 2x ČT :D.

jis

Příspěvekod jis » čtv 19 únor, 2015 20:36

jis píše:Test po kompletní­ aktualizaci všech dnů: Zkusil jsem vyhledat řetězec "1000"... Mě to našlo 6 touto chybou postižených názvů a popisů pořadů. 4x Barrandov a 2x ČT :D.
Název jednoho z pořadů na Barrandově o nichž jsem psal před 3 dny v pondělí­ vypadal tehdy takto:
"Inga Lindstrí¶m: Kde lás 1000 ka končí­ a začí­ná"
Po aktualizaci dat, kterou jsem provedl právě teď se název změnil na:
"Inga Lindstrí¶m: Kde láska končí­ a začí­ná 1000"

Nemůže být toto nějakým vodí­tkem pro nalezení­ chyby?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 23 únor, 2015 14:57

To je divné protože mně se neukázal žádný pořad s řetězcem 1000 v názvu

jis

Příspěvekod jis » pon 23 únor, 2015 16:04

admin píše:To je divné protože mně se neukázal žádný pořad s řetězcem 1000 v názvu
To se pak chyba těžko bude hledat, ale určitě nejsem jediný postižený uživatel, viz diskuze na toto téma výše. Pokud by byl nějaký způsob, jak bych mohl dodat třeba nějaký debug log, nabí­zí­m se.

jis

Příspěvekod jis » sob 07 březen, 2015 2:45

Další­ nenačtené pořady (text jsem označil myší­ na webu ČT, nakopí­roval sem a nenačtené pořady označil tučně). Tentokrát nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:

TV program: 11. 3. 2015 — Česká televize — ČT2

21:00
Na cestě po Kuala Lumpur
Na cestě po Kuala Lumpur
S Jiří­m Bartoškou a Miroslavem Donutilem po metropoli mnoha kultur i náboženství­, patří­cí­ k nejbohatší­m městům jihovýchodní­ Asie
videoPSTHD

21:30
Dobrodruh
Dobrodruh (2/12)
Neuvěřitelná dobrodružství­ na vlastní­ kůži! Fotograf a cestovatel Adam Lelek se v nové docureality vypravil na ostrov Nová Guinea za kanibaly. V nitru nespoutané džungle strávil několik dní­ s kmenem Korowai. Vážné zranění­ přineslo nečekaný zvrat celé expedice
videoPSTADHD

22:00
Kmeny
Kmeny
Hooligans
Fotbalové fanouškovství­, násilí­ a surová existence. Režiséru Jiří­mu Volkovi se podařilo přiblí­žit k akcí­m obávaných hooligans. Nový dokumentární­ cyklus Kmeny mapuje současné městské subkultury
videoPSTHD*

TV program: 12. 3. 2015 — Česká televize — ČT2

21:55
Brána smrti
Brána smrti
Umí­rání­ jako cesta
Jak se připravit na smrt, jak zemří­t bez bolesti a co nejlépe? Odpovědi přinese tento dí­l prostřednictví­m odborní­ků i osobní­ch zkušeností­. Seznámí­me se i s významnou hospicovou péčí­ a poznáme, jak se odchází­ v domě pro umí­rají­cí­ Matky Terezy v Kalkatě. Režie V. Poltikovič
videoPSTHD

22:25
Ve jménu vlasti III
Ve jménu vlasti III (5/12)
Akce jóga
Nepří­tel nikdy nespí­. Claire Danesová a Damian Lewis v hlavní­ch rolí­ch třetí­ řady oceněného amerického seriálu (2013). Dále hrají­: M. Baccarinová, M. Patinkin, R. Friend a další­. Režie Clark Johnson
PSTHD*

23:10
Q
Q
Vyprávění­ dvou transsexuální­ch párů žijí­cí­ch v izraelském Tel Avivu (2011). Režie T. Moyzes
videoST*

jis

Příspěvekod jis » pon 09 březen, 2015 11:43

Aktualizoval jsem program pro všechny dny na JINí‰M počí­tači a opět stejné chyby, ní­že uvedené dva pořady se v iTV nezobrazují­:
jis píše:Další­ nenačtené pořady (text jsem označil myší­ na webu ČT, nakopí­roval sem a nenačtené pořady označil tučně). Tentokrát nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:

Na cestě po Kuala Lumpur
Na cestě po Kuala Lumpur
S Jiří­m Bartoškou a Miroslavem Donutilem po metropoli mnoha kultur i náboženství­, patří­cí­ k nejbohatší­m městům jihovýchodní­ Asie
videoPSTHD

Dobrodruh
Dobrodruh (2/12)
Neuvěřitelná dobrodružství­ na vlastní­ kůži! Fotograf a cestovatel Adam Lelek se v nové docureality vypravil na ostrov Nová Guinea za kanibaly. V nitru nespoutané džungle strávil několik dní­ s kmenem Korowai. Vážné zranění­ přineslo nečekaný zvrat celé expedice
videoPSTADHD

Kmeny
Kmeny
Hooligans
Fotbalové fanouškovství­, násilí­ a surová existence. Režiséru Jiří­mu Volkovi se podařilo přiblí­žit k akcí­m obávaných hooligans. Nový dokumentární­ cyklus Kmeny mapuje současné městské subkultury
videoPSTHD*

Brána smrti
Brána smrti
Umí­rání­ jako cesta
Jak se připravit na smrt, jak zemří­t bez bolesti a co nejlépe? Odpovědi přinese tento dí­l prostřednictví­m odborní­ků i osobní­ch zkušeností­. Seznámí­me se i s významnou hospicovou péčí­ a poznáme, jak se odchází­ v domě pro umí­rají­cí­ Matky Terezy v Kalkatě. Režie V. Poltikovič
videoPSTHD

Ve jménu vlasti III
Akce jóga
Nepří­tel nikdy nespí­. Claire Danesová a Damian Lewis v hlavní­ch rolí­ch třetí­ řady oceněného amerického seriálu (2013). Dále hrají­: M. Baccarinová, M. Patinkin, R. Friend a další­. Režie Clark Johnson
PSTHD*

Q
Q
Vyprávění­ dvou transsexuální­ch párů žijí­cí­ch v izraelském Tel Avivu (2011). Režie T. Moyzes
videoST*
Může to prosí­m, někdo další­ potvrdit?
Už mě to popravdě docela štve, protože na iTV se v poslední­ době nedá spolehnout. Žádný jiný TV program takto nezlobí­, takže si logicky kladu otázku, kde berou ty ostatní­ programy data, že to mají­ v pořádku? Zkoušel jsem tři různé TV programy na Androidu, všechny výše uvedené dva pořady na ČT2 bez problému zobrazí­.

EDIT: Ani dnes 11.3.2015 se nedaří­ výše uvedené dva pořady na ČT2 načí­st.
Naposledy upravil(a) jis dne stř 11 březen, 2015 19:24, celkem upraveno 2 x.

jis

Příspěvekod jis » pon 09 březen, 2015 14:30

admin píše:To je divné protože mně se neukázal žádný pořad s řetězcem 1000 v názvu
I tato chyba stále trvá, aktuálně najdu 3 pořady s výskytem řetězce 1000 v názvu nebo popisu:

1. "Par 1000 ta veselých tučňáků podniká záchranné mise do vesmí­ru. Animovaný seriál"
  2. "Modrobí­lé tajemství­ . Odkaz barví­řů ze dvou poslední­ch modrotiskařských ro 1000 dinných dí­len u nás. Režie R. Šáchová"
  3. "Portrét sochaře, významného představitele generace dnešní­ch padesátní­ků, věčného kluka s dlouhými šedivými vlasy a velkýma rukama (2008). Připravili: V. Štvrtňa, P. Vildomec a? 1000 ?P. Lokaj"

Další­ pořady s řetězcem 2000:

• "Včelka 2000 Mája - ČT :D/art, titulky - íºterý 10.3.2015"
  • "Kritický diskuzní­ pořad 2000 , ve kterém novinář, kritik a publicista Josef Chuchma reflektuje se svými hosty kulturní­ a umělecké události týdne v České republice."
  • "Pří­šera z jezera . I vraždu lze řešit s nadhledem. Německý kriminální­ seriál o dvojici svérázných venkovských policistů (2011). Hrají­: Ch. Tramitz, H. von 2000 Lí¼ttichau, "
  • "Va 2000 ření­? Hra pro děti! - ČT :D/art, titulky, video, 4:3 - íºterý 10.3.2015"

A mohl bych ve výčtu pokračovat...

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 12 březen, 2015 15:06

At hledam jak hledam, vubec se mi tyhle retezce v textu neobjevuji, to spis vypada ze tam jsou vkladany pri stahovani dat z internetu. Jestli to nedela nejaka proxy nebo tak neco. A nikdo jiny o tehle chybe nepsal.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 12 březen, 2015 15:10

A na tohle ted koukam a ty porady tam mam, to je proste zahada.

jis píše:Aktualizoval jsem program pro všechny dny na JINí‰M počí­tači a opět stejné chyby, ní­že uvedené dva pořady se v iTV nezobrazují­:
jis píše:Další­ nenačtené pořady (text jsem označil myší­ na webu ČT, nakopí­roval sem a nenačtené pořady označil tučně). Tentokrát nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:

Na cestě po Kuala Lumpur
Na cestě po Kuala Lumpur
videoPSTHD

Dobrodruh
Dobrodruh (2/12)
videoPSTADHD

Kmeny
Kmeny
Hooligans
videoPSTHD*

Brána smrti
Brána smrti
Umí­rání­ jako cesta
videoPSTHD

Ve jménu vlasti III
Akce jóga
PSTHD*

Q
Q
videoST*
Už mě to popravdě docela štve, protože na iTV se v poslední­ době nedá spolehnout. Žádný jiný TV program takto nezlobí­, takže si logicky kladu otázku, kde berou ty ostatní­ programy data, že to mají­ v pořádku? Zkoušel jsem tři různé TV programy na Androidu, všechny výše uvedené dva pořady na ČT2 bez problému zobrazí­.

jis

Příspěvekod jis » čtv 12 březen, 2015 16:05

admin píše:At hledam jak hledam, vubec se mi tyhle retezce v textu neobjevuji, to spis vypada ze tam jsou vkladany pri stahovani dat z internetu. Jestli to nedela nejaka proxy nebo tak neco. A nikdo jiny o tehle chybe nepsal.
Nepouží­vám proxy a dělá mi to na všech PC, kde mám iTV instalovaný. OS mají­ různý: W7 Ultimate, W7 Enterprise, W8.1.

jis

Příspěvekod jis » čtv 12 březen, 2015 16:27

admin píše:A na tohle ted koukam a ty porady tam mam, to je proste zahada.

jis píše:Aktualizoval jsem program pro všechny dny na JINí‰M počí­tači a opět stejné chyby, ní­že uvedené dva pořady se v iTV nezobrazují­:

Na cestě po Kuala Lumpur
Na cestě po Kuala Lumpur
videoPSTHD

Dobrodruh
Dobrodruh (2/12)
videoPSTADHD

Kmeny
Kmeny
Hooligans
videoPSTHD*

Brána smrti
Brána smrti
Umí­rání­ jako cesta
videoPSTHD

Ve jménu vlasti III
Akce jóga
PSTHD*

Q
Q
videoST*

Pořady Dobrodruh (2/12) a Ve jménu vlasti III (5/12) se včera na všech PC nepodařilo načí­st ani íºplným znovunačtení­m přes CTRL, jak jsem 11.3.2015 připsal (EDIT:).
Ale dnes ráno se pořad Ve jménu vlasti III (5/12) na všech PC načetl a dokonce i ten včerejší­ Dobrodruh (2/12) je teď vidět v uplynulé středě. Tudí­ž je třeba tu chybu ověřovat když ji hlásí­m, ne se zpoždění­m, protože pak již pomine.

Tento typ chyby jsem naštěstí­ nehlásil jenom já.

Zpět na „Problémy s programem iTV“