1) Pokud používám v titulku okna větší font, nevidím časové razítko, nemohlo by se přesunout přímo do formuláře do volného místa mezi tlačítka?mvysata píše:- dialog pro export poradu zobrazuje datum a cas posledniho uspesneho exportu

2) Proč exportní soubor itv_*.ics neobsahuje diakritiku? Pokud je důvodem to, že to některá mobilní platforma nepodporuje, nemohl by se alespoň přidat export včetně diakritiky jako volba do nastavení?
3) Ze 45 exportovaných pořadů se mi jich v Google kalendáři na webu i v mobilu zobrazilo jen 34 (exportovaný soubor ics jsem kontroloval, opravdu obsahoval 45 pořadů). Tomu nerozumím. Jedním z pořadů, které se nezobrazí, je např. tento pořad:
BEGIN:VEVENT
SUMMARY:Postrehy odjinud (CT 1)
DESCRIPTION:Amerika ocima Jana Smida . Od poutniku po Harvard
CLASS:PUBLIC
TRANSP:TRANSPARENT
PRODID:0_1354967400
DTSTART:20121208T115000Z
DTEND:20121208T120000Z
BEGIN:VALARM
ACTION:DISPLAY
TRIGGER:-P0DT0H1M0S
DESCRIPTION:iTV - upozorneni na porad
END:VALARM
END:VEVENT
EDIT: Beru zpět, bod číslo 3 se vyřešil přes noc sám, zdá se, že Google obnovuje *.ics soubor z URL periodicky, nejsem schopen ho ad-hoc donutit k novému načtení a musím čekat (netuším však, jak dlouho), až se sám rozhodne provést aktualizaci. Není na to nějaký trik?
4) Exportovat pořady automaticky po spuštění programu iTV - Musím program iTV pro provedení automatického exportu ukončit a znovu spustit, nebo se export provede i po probuzení počítače ze standby na němž iTV trvale běží?
EDIT: Empiricky jsem zjistil, že se export provede i po probuzení počítače ze standby na němž iTV trvale běží.
5) Přidat jméno stanice za název pořadu - Není při této volbě zbytečné uvádět jméno stanice nadále i jako lokaci?
6) Proč zrovna na 10 dní, když tisk z iTV lze od nepaměti nastavit buď na 7, nebo na 14 dní? Není to nekonzistentní?mvysata píše:- export poradu na internet pro Google zvysen na 10 dni