Aktualizace 1.7.632

Přehled posledních aktualizacích programu iTV a provedených změn v nich.
admin
Site Admin

Aktualizace 1.7.632

Příspěvekod admin » stř 28 prosinec, 2011 23:47

Jak uz to tak byva, kdyz se vyda nova verze, najde se vzapeti chyba.

V okne na plose s prave bezicimi porady opraven text s datem, opraveno nacitani detailu poradu Ceske televize

dusanb

Chyba aktualizácie

Příspěvekod dusanb » ned 01 leden, 2012 20:04

Dobrý deň. Pri ponuke na aktualizáciu mi v PC ukáže toto okno:
Obrázek
a po kliknutí­ na íno:
Obrázek
Na NB sa program aktualizoval korektne. Pri ručnom stiahnutí­ a nainštalovaní­ najnovšej verzie problém pretrváva, stále mi poníºka možnosť aktualizácie. Doteraz sa program aktualizoval korektne.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 02 leden, 2012 7:27

Zkontrolujte si prava adresare pro zapis, problem bude tam. Je to na pravy tlacitko nad adresarem, polozka Vlastnosti a pak karta Zabezpečení­

dusanb

Příspěvekod dusanb » pon 02 leden, 2012 23:23

To som už skíºšal, nič nepomáha, práva síº v poriadku, skíºsil som už aj čistíº inštaláciu, program sa nainštaloval do nového adresára a aj tak vyhadzuje tíºto hlášku. Program je najnovšej verzie, ako vidno z obrázku, tak by nemal poníºkať aktualizáciu. A aj ten build neviem, či je správny, čo vypisuje v tom okne.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 03 leden, 2012 7:42

Toho cisla buildu jsem si nevsiml, to je spatne, vypada to ze to nejak spatne nahralo konfiguracni soubor z webu kuma.cz coz je divne a nevim ted jak to odstranit. Zkuste iTV prekopirovat do jineho adresare na stejnem disku plus k nemu zkopirujte soubor itv.key a spustte ho, jestli to bude fungovat.

dusanb

Příspěvekod dusanb » stř 04 leden, 2012 18:00

Dobrý deň. Vyriešil som to zmenou registrácie na NB, na PC program odinštalujem.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 06 leden, 2012 19:02

Reseni od jednoho uzivatele iTV ktery mel ten samy problem. U antiviru Avira se musi vypnout Webguard.

Obrázek

Zpět na „Aktualizace programu iTV“