Jak uz to tak byva, kdyz se vyda nova verze, najde se vzapeti chyba.
V okne na plose s prave bezicimi porady opraven text s datem, opraveno nacitani detailu poradu Ceske televize
Aktualizace 1.7.632
Chyba aktualizácie
Dobrý deň. Pri ponuke na aktualizáciu mi v PC ukáže toto okno:
a po kliknutí na íno:
Na NB sa program aktualizoval korektne. Pri ručnom stiahnutí a nainštalovaní najnovšej verzie problém pretrváva, stále mi poníºka možnosť aktualizácie. Doteraz sa program aktualizoval korektne.

a po kliknutí na íno:

Na NB sa program aktualizoval korektne. Pri ručnom stiahnutí a nainštalovaní najnovšej verzie problém pretrváva, stále mi poníºka možnosť aktualizácie. Doteraz sa program aktualizoval korektne.
To som už skíºšal, nič nepomáha, práva síº v poriadku, skíºsil som už aj čistíº inštaláciu, program sa nainštaloval do nového adresára a aj tak vyhadzuje tíºto hlášku. Program je najnovšej verzie, ako vidno z obrázku, tak by nemal poníºkať aktualizáciu. A aj ten build neviem, či je správny, čo vypisuje v tom okne.
Toho cisla buildu jsem si nevsiml, to je spatne, vypada to ze to nejak spatne nahralo konfiguracni soubor z webu kuma.cz coz je divne a nevim ted jak to odstranit. Zkuste iTV prekopirovat do jineho adresare na stejnem disku plus k nemu zkopirujte soubor itv.key a spustte ho, jestli to bude fungovat.
Zpět na „Aktualizace programu iTV“