Nezobrazuje se STV1 a STV2

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
avod

Nezobrazuje se STV1 a STV2

Příspěvekod avod » pát 31 prosinec, 2010 12:49

Nezobrazuje se STV1 a STV2, i když jsem přeinstaloval program, odebral a přidal tyto 2 slovenské programy, aktualizace probí­há děsně dlouho, ale programy se nakonec stejně nezobrazí­.
Děkuji za odpověď.
Tonda

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 31 prosinec, 2010 13:11

Koukam na to a bezi to, zrejme byl v tu chvili kdy Vam to neslo nedostupny server Slovenske televize z ktereho se data stahuji.

avod

Příspěvekod avod » pát 31 prosinec, 2010 13:33

mvysata píše:Koukam na to a bezi to, zrejme byl v tu chvili kdy Vam to neslo nedostupny server Slovenske televize z ktereho se data stahuji.

Mně tyto 2 programy nejdou už od večera. Když se mi načtou všechna data a otevřu si program v celém okně, tak tam nejsou. Vypnu program a zapnu znovu a objevují­ se mi hlášky /při najetí­ myší­ na ikonu/:
stahuji data ze serveru port.sk, potom mi vyskočí­ okno s nastvenými upozornění­mi a současný program. Po zavření­ oken chci otevří­t hlavní­ okno, ale asi 10 min. se mi objevuje hláška: probí­há nahrávání­ dat stanic. Prosí­m opakujte později. A to i tehdy, když po najetí­ myší­ na ikonu programu se mi objeví­ další­ pořad na upozornění­. Po 10 min. se mi podaří­ otevří­t celé okno, ale STV1 a STV2 nikde.
Tak tedy opravdu neví­m, co s tí­m mám, když vám to jde? Nechybí­ mi něco ve Windowsech?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 31 prosinec, 2010 14:01

Zkuste smazat soubory s priponou itv pro dnesni den a uvidite, pokud funguje pripojeni k internetu tak musi fungovat i iTV.

avod

Příspěvekod avod » pát 31 prosinec, 2010 18:31

mvysata píše:Zkuste smazat soubory s priponou itv pro dnesni den a uvidite, pokud funguje pripojeni k internetu tak musi fungovat i iTV.

Smazal jsem nejprve dnešní­ den, pak jsem zkusil smazat všechny dny, ale výsledek je stále stejný: pořád se nezobrazují­ STV1 a STV2.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » sob 01 leden, 2011 20:34

Tak bohuzel nevim, zkousel jsem to na ciste instalaci iTV a normalne to nacetlo i STV1, i STV2 takze problem bude nespise nekde u Vas, zkuste si jestli Vam funguje stranka http://www.stv.sk/tvprogram

avod

Příspěvekod avod » ned 02 leden, 2011 1:21

mvysata píše:Tak bohuzel nevim, zkousel jsem to na ciste instalaci iTV a normalne to nacetlo i STV1, i STV2 takze problem bude nespise nekde u Vas, zkuste si jestli Vam funguje stranka http://www.stv.sk/tvprogram

Máte pravdu, tahle stránka se mi nenačte, ani když dám pouze www.stv.sk.
To tedy neví­m, co s tí­m, když mi např. www.joj.sk jde normálně? Poradí­te?
Dí­ky Tonda

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » ned 02 leden, 2011 9:56

Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.

avod

Příspěvekod avod » ned 02 leden, 2011 10:21

mvysata píše:Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.

Mám doma PC a NB, každý má jiný antivir a ani na jednom pří­stroji ty stránky nejdou. Zeptám se poskytovatele a dám vědět.
Tonda

avod

Příspěvekod avod » pon 03 leden, 2011 12:34

avod píše:
mvysata píše:Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.

Mám doma PC a NB, každý má jiný antivir a ani na jednom pří­stroji ty stránky nejdou. Zeptám se poskytovatele a dám vědět.
Tonda

Poslal jsem odkaz www.stv.sk kamarádovi, který je u jiného poskytovatele internetu a ty stránky se mu také nenačtou. Tak to nebude asi chyba u poskytovatele, ale pří­mo u Slováků?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 03 leden, 2011 15:22

avod píše:
avod píše:

Tonda

Poslal jsem odkaz www.stv.sk kamarádovi, který je u jiného poskytovatele internetu a ty stránky se mu také nenačtou. Tak to nebude asi chyba u poskytovatele, ale pří­mo u Slováků?

No nevim ale mne tyhle stranky normalne bezi a nactou se. Poskytovatel internetu je O2.

avod

Příspěvekod avod » stř 09 březen, 2011 20:56

Tak až po ví­ce jak 40 dnech a několika urgencí­ch u poskytovatele internetu vše šlape jak má. Chyba prý byla u slovenské TV.
Neví­m, je to divné, že to u jiného poskytovatele šlo, ale hlavně, že to šlape teď i mě.
Tonda

Zpět na „Problémy s programem iTV“