Nezobrazuje se STV1 a STV2, i když jsem přeinstaloval program, odebral a přidal tyto 2 slovenské programy, aktualizace probíhá děsně dlouho, ale programy se nakonec stejně nezobrazí.
Děkuji za odpověď.
Tonda
Nezobrazuje se STV1 a STV2
mvysata píše:Koukam na to a bezi to, zrejme byl v tu chvili kdy Vam to neslo nedostupny server Slovenske televize z ktereho se data stahuji.
Mně tyto 2 programy nejdou už od večera. Když se mi načtou všechna data a otevřu si program v celém okně, tak tam nejsou. Vypnu program a zapnu znovu a objevují se mi hlášky /při najetí myší na ikonu/:
stahuji data ze serveru port.sk, potom mi vyskočí okno s nastvenými upozorněními a současný program. Po zavření oken chci otevřít hlavní okno, ale asi 10 min. se mi objevuje hláška: probíhá nahrávání dat stanic. Prosím opakujte později. A to i tehdy, když po najetí myší na ikonu programu se mi objeví další pořad na upozornění. Po 10 min. se mi podaří otevřít celé okno, ale STV1 a STV2 nikde.
Tak tedy opravdu nevím, co s tím mám, když vám to jde? Nechybí mi něco ve Windowsech?
Tak bohuzel nevim, zkousel jsem to na ciste instalaci iTV a normalne to nacetlo i STV1, i STV2 takze problem bude nespise nekde u Vas, zkuste si jestli Vam funguje stranka http://www.stv.sk/tvprogram
mvysata píše:Tak bohuzel nevim, zkousel jsem to na ciste instalaci iTV a normalne to nacetlo i STV1, i STV2 takze problem bude nespise nekde u Vas, zkuste si jestli Vam funguje stranka http://www.stv.sk/tvprogram
Máte pravdu, tahle stránka se mi nenačte, ani když dám pouze www.stv.sk.
To tedy nevím, co s tím, když mi např. www.joj.sk jde normálně? Poradíte?
Díky Tonda
mvysata píše:Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.
Mám doma PC a NB, každý má jiný antivir a ani na jednom přístroji ty stránky nejdou. Zeptám se poskytovatele a dám vědět.
Tonda
avod píše:mvysata píše:Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.
Mám doma PC a NB, každý má jiný antivir a ani na jednom přístroji ty stránky nejdou. Zeptám se poskytovatele a dám vědět.
Tonda
Poslal jsem odkaz www.stv.sk kamarádovi, který je u jiného poskytovatele internetu a ty stránky se mu také nenačtou. Tak to nebude asi chyba u poskytovatele, ale přímo u Slováků?
avod píše:avod píše:mvysata píše:Zkusil bych zkontrolovat nastaveni firewallu nebo antiviru jestli tyto stranky z nejakeho duvodu neblokuje, pokud ne tak se obratte na Vaseho poskytovatele internetu proc jsou tyto stranky nebo domena nedostupna.
Tonda
Poslal jsem odkaz www.stv.sk kamarádovi, který je u jiného poskytovatele internetu a ty stránky se mu také nenačtou. Tak to nebude asi chyba u poskytovatele, ale přímo u Slováků?
No nevim ale mne tyhle stranky normalne bezi a nactou se. Poskytovatel internetu je O2.
Zpět na „Problémy s programem iTV“