Chyby v programech ČT
Re: Chyby v programech ČT
Å patně se načítá program pro ČT:D/ART na neděli 8. 1. 2017. Dva pořady se načtou a zobrazí ráno od 6h a zbylé pořady so zobrazí až za půlnoci. Přičemž třetí pořad, který je od 6:20 se zobrazí jako, že je od 6:02.
Podobně je to i v íºterý 10. ledna, nefunguje pak ani pravidlo na Å ílence z Manhattanu od 20:20. Když zde označím ty posunutě načtené Å ílence, tak se mi zároveň označí i jiný pořad ve 20:20 následují den - tedy ve středu...
Prostě totální maglajz
Fakt nechápu, že to nikomu jinému nevadí.
Podobně je to i v íºterý 10. ledna, nefunguje pak ani pravidlo na Å ílence z Manhattanu od 20:20. Když zde označím ty posunutě načtené Å ílence, tak se mi zároveň označí i jiný pořad ve 20:20 následují den - tedy ve středu...
Prostě totální maglajz
Fakt nechápu, že to nikomu jinému nevadí.
Používám program iTV od roku 2008
No já na to koukám a je to v pořádku. Ty chyby musí být přímo na stránkách České televize, jinak si to nedovedu vysvětlit...
Kam koukáte?
Já to mám pořád špatně a pokud se nám to všem načítá ze stejného zdroje, měli by to mít všichni stejně, nebo ne?
Já to mám pořád špatně a pokud se nám to všem načítá ze stejného zdroje, měli by to mít všichni stejně, nebo ne?
Tak jsem dal aktualizovat data pro ten den a spravilo se to, včera však nepomohlo aktualizovat data pro daný den ani pro všechny dny.
Pro sobotu 4. 2. se špatně načítá program ČT1 a ČT2.
ČT1 pořady od 14h se zobrazí až po půlnoci.
Na ČT2 chybí všechny pořady od 22:15.
Já to měl načtené dobře a i sem data smazal a načetl je znova a taky to bylo v pořádku
To nic neznamená, iTV si stahoval svá data u každého z nás v jinou dobu, i to může být rozhodující.
Zde je snímek, že si nevymýšlím, protože se to stále zobrazuje špatně:
Po pořízení snímku jsem dal aktualizovat vybraný den a už se to srovnalo (viz další snímek), ale když jsem psal svůj předchozí příspěvek, tak to bylo na základě toho, že to prostě zase zlobilo.
Zde je snímek, že si nevymýšlím, protože se to stále zobrazuje špatně:
Pro sobotu 4. 2. se špatně načítá program ČT1 a ČT2.
Po pořízení snímku jsem dal aktualizovat vybraný den a už se to srovnalo (viz další snímek), ale když jsem psal svůj předchozí příspěvek, tak to bylo na základě toho, že to prostě zase zlobilo.
Už mě to fakt štve.
Takto mám načtený program pro ČT1 na sobotu 25. 2. a nové načtení dat pro tento den nepomůže. Program je správně zobrazen od 6 do 10 hodin, pak po zbytek dne není nic a celý sobotní program ČT1 je pak zobrazen až po půlnoci... Mimochodem na snímku je vidět i chyba s nahodile rozmístěnými řetězci "2000" v názvech a popisech pořadů, zde v pořadu v 16:25 na ČT2. Viz též další snímek s výsledkem vyhledávání řetězce " 2000 ".
Nemůže za chybu zobrazení programu ČT1 na sobotu 25. 2. tento odkaz "Josef Å kvorecký – 5 let od íºmrtí" na stránkách TV programu ČT na ČT1 od 11 hodin?
Ale proč na něj parser vůbec reaguje (pokud je to tím), když u něho není uveden čas?
Takto mám načtený program pro ČT1 na sobotu 25. 2. a nové načtení dat pro tento den nepomůže. Program je správně zobrazen od 6 do 10 hodin, pak po zbytek dne není nic a celý sobotní program ČT1 je pak zobrazen až po půlnoci... Mimochodem na snímku je vidět i chyba s nahodile rozmístěnými řetězci "2000" v názvech a popisech pořadů, zde v pořadu v 16:25 na ČT2. Viz též další snímek s výsledkem vyhledávání řetězce " 2000 ".
Nemůže za chybu zobrazení programu ČT1 na sobotu 25. 2. tento odkaz "Josef Å kvorecký – 5 let od íºmrtí" na stránkách TV programu ČT na ČT1 od 11 hodin?
Ale proč na něj parser vůbec reaguje (pokud je to tím), když u něho není uveden čas?
Viz předchozí příspěvek: Ta sobota je pořád stejně špatně načtená, beze změny. Načíst všechny dny, nebo pouze tento den nepomáhá.
V nové verzi ČT1, ČT2 a ČT Art přehodím na jiný zdroj tak už bude po problémech...
Díky moc.
Mimochodem, až dnes se ta sobota (zítřek) konečně načetla správně.
Mimochodem, až dnes se ta sobota (zítřek) konečně načetla správně.
Zdá se, že v nové verzi už je string 2000 opraven (až na Sport). Jenže přechodem na nový zdroj už není u pořadů ČT možnost přejít na video. Tak nevím, jestli je to krok správným směrem
Sport jsem ještě nechal z webu ČT. No ty videa už tam samozřejmě nepůjdou...
No nadšený z toho dvakrát nejsem Byla to užitečná fičura a díky ikonce bylo hned vidět, jaký pořad je na webu ČT k dispozici. Kolega jis je na bug alergický, ale v tomto případě bych se přimlouval za menší zlo a vrátil možnost skoku na videa i za cenu bugu. Alespoň do té doby, než přijdete na to, jak ho eliminovat
Zpět na „Problémy s programem iTV“