1. Na ntb jsem chtěl odinstalovat program iTV. Ve Win10 jsem přes ovládací panely zvolil volbu odinstalovat.
V seznamu nainstalovaných programů již iTV není, ale po spuštění mi vždy vyskočí hláška abych si prodloužil licenci a je dost pbtížné se toho vždy zbavit.
2. Na stolním počítači také s Win10, mi náhle začal program padat. Když ho spustím ručně, tak tak se objeví ikona že PC pracuje a za pár vteřin nic.
Když to po chvíli zkusím znovu, hlásí mi Win že program je již spuštěn. Potom se objeví na liště i ikona iTV a po chvíli hlášení, že program přestal pracovat a bude ukončen.
Dva problémy
Re: Dva problémy
1. Zrejme jste program odinstaloval aniz by byl ukoncen a tim padem se stale spousti. Staci smazat adresar v iTV v Program Files
2. Zkuste podrzte klavesu CTRL pro nove nacteni dat, pokud to nepomuze tak to pada pri nacitani nejake konkretni stanice, da se to zjistit tak ze v hlavni nabidce date Dalsi funkce programu a Prehled udalosti a hlaseni a tam uvidite pri nacitani jake stanice to padne. Pak mi dejte vedet na email, kouknu se na to.
2. Zkuste podrzte klavesu CTRL pro nove nacteni dat, pokud to nepomuze tak to pada pri nacitani nejake konkretni stanice, da se to zjistit tak ze v hlavni nabidce date Dalsi funkce programu a Prehled udalosti a hlaseni a tam uvidite pri nacitani jake stanice to padne. Pak mi dejte vedet na email, kouknu se na to.
Zpět na „Problémy s programem iTV“