Chyby v programech ČT
Re: Chyby v programech ČT
Jo, to jsem si také všiml. Doufejme, že je to jen ojedinělá chyba a ne nějaký nový trend.
Používám program iTV od roku 2008
Narazil jsem na další problém, zde je oficiální ČT program na 20.9.:
A zde je stejný program, jak ho načte iTV:
Fakt už nevím, co tam zase mají špatně.
A zde je stejný program, jak ho načte iTV:
Fakt už nevím, co tam zase mají špatně.
Koukám na to a u mně je to v pořádku, tak nevim
Jak se teď dívám, na PC doma se mi to také načetlo správně. Na notebooku jsem přitom podržel při startu iTV klávesu Ctrl, aby byla jistota, že se data načtou korektně, zítra to znovu prověřím.
Jak jsem psal, na jednom PC v pořádku, ale na druhém stále špatně. Nepomohla ani Aktualizace dat pro daný den, ani Aktualizace dat pro všechny dny. Tak jsem znovu podržel při startu programu iTV klávesu Ctrl, aby se íºplně znovu načetla data, ale beze změny, přitom jsem v Aviře pro jistotu vypnul real-time protection i Windows firewall. Je nějaký další trik, jak donutit program iTV načíst data správně?jis píše:Jak se teď dívám, na PC doma se mi to také načetlo správně. Na notebooku jsem přitom podržel při startu iTV klávesu Ctrl, aby byla jistota, že se data načtou korektně, zítra to znovu prověřím.
Leda jestli to nemeni nejaka proxy nebo tak neco, jinak si to nedovedu vysvetlit. Ty data musi byt zmenena, jinak by je iTV nacetlo.
Rozumím, ale je zvláštní, že se to děje jen někdy a jen u CT kanálů. Až se vrátím z dovolené, budu to dál sledovat.
Mně se to taky dřív stalo. A dnes jsem otevřel okno, kanály ČT posunuté. Dal jsem aktualizovat dnešek, nic se nestalo. Zavřel jsem okno, znovu otevřel, chvíli bylo bílé, jak se asi data načítala a pak se vše zobrazilo OK.
Asi tohle nepomůže v řešení problému, ale aspoň je vidět, že to není záležitost jednoho uživatele nebo PC.
Asi tohle nepomůže v řešení problému, ale aspoň je vidět, že to není záležitost jednoho uživatele nebo PC.
Děje se mi to stále, třeba dnes, spustím iTV a pro ČT1 se mi zobrazuje program pro ČT2 a pro ČT2 se zase zobrazuje program pro ČT24. Dám aktualizovat tento den a už je to správně. Přitom jsem včera dával aktualizovat program pro všechny dny.
Trochu na jinou notu: Uvítal bych, kdyby se pro programy ČT načítaly i atributy jako P, L, )D(, D, ZJ, T, ST, AD, HD, čb, 4:3. Hodně mi to v iTV chybí a musím kvůli tomu paralelně k aplikaci iTV používat i TV program na stránkách ČT.
PS: Prohlížím si program na příští týden a opět jsem narazil na známý problém - v pátek mám do ČT1 kanálu načtený program ČT2, do ČT2 kanálu program ČT24. Aktualizace daného dne vše srovnala.
PS: Prohlížím si program na příští týden a opět jsem narazil na známý problém - v pátek mám do ČT1 kanálu načtený program ČT2, do ČT2 kanálu program ČT24. Aktualizace daného dne vše srovnala.
Po dnešním zapnutí PC a otevření okna s programy je do 12:00 všechno OK. Od 12:00 dále jsou programy ČT posunuty: 1 -> D/Art -> Sport -> 24 -> 2 -> 1. Sloupky programů mám ale v pořadí 1, 2, D/Art, Sport, 24 a nejsou všechny vedle sebe.
Nedalo by se z nějakého tempu toho okna vyčíst problém?
Nedalo by se z nějakého tempu toho okna vyčíst problém?
Nedalo mi to a ještě jednou jsem na to koukal v čem by mohla být chyba a jediná možnost je že na některý den nebyl tv program na stránkách České televize kompletní, některé stanice chyběli a tím pádem byl jiný počet sloupců s programem. Takže jsem to popupravil, program se parsuje po blocích, přičemž každý blok se kontroluje na správnost stanice takže už by to mělo být v pořádku.
Při startu podržte CTRL ať se data znovu načtou a pak dejte vědět jestli už je to ok
Při startu podržte CTRL ať se data znovu načtou a pak dejte vědět jestli už je to ok
Určitě, budu to hlídatadmin píše:Při startu podržte CTRL ať se data znovu načtou a pak dejte vědět jestli už je to ok
Admine, náhodou jste se nedíval na toto?
jis píše:Uvítal bych, kdyby se pro programy ČT načítaly i atributy jako P, L, )D(, D, ZJ, T, ST, AD, HD, čb, 4:3. Hodně mi to v iTV chybí a musím kvůli tomu paralelně k aplikaci iTV používat i TV program na stránkách ČT.
Zatim ne
Zpět na „Problémy s programem iTV“