Zdravím, po nové instalaci (celého PC) ITV mám v nastavení několik programů, ale načítá se pouze 8 programů: čt1,čt1,čtdart,prima cool, prima love,stv1 a stv2. V nastavení jich mám 28. Na jiném PC je vše OK (tam se ITV aktualizuje sám asi 2. rokem).
Zkusil jsem start přes CTRL nebo jsem smazal cfg a stažené soubory programů. Nic nepomohlo.
Co mám ještě zkusit?
Díky za rady.
Nenačítají se programy
Re: Nenačítají se programy
Třeba napsat jakou verzi Windows máš a jaký používáš firewall a antivir a jak jsi je nastavil pro program iTV.
Používám program iTV od roku 2008
Win7x86sp1 professional, AVG2014, zkoušeno při vypnutém firewallu, ITV pokaždé stáhne jen 8 programů...
iTV stahuje z internetu soubor version.bin v kterem ma ulozene parsovaci tabulky pro vetsinu stanic, takze se ten soubor
bud nestahne a nebo z nejakeho duvodu stahne spatne a proto se nacitaji pouze stanice ktere maji parsovaci tabulky ulozene v exe souboru iTV.
Zkontrolujte proto nastaveni firewallu protoze to musi byt jedine tim, nic jineho pristup k tomuto souboru blokovat nemuze.
bud nestahne a nebo z nejakeho duvodu stahne spatne a proto se nacitaji pouze stanice ktere maji parsovaci tabulky ulozene v exe souboru iTV.
Zkontrolujte proto nastaveni firewallu protoze to musi byt jedine tim, nic jineho pristup k tomuto souboru blokovat nemuze.
Zkontroloval jsem firewall, také jsem ho íºplně vypnul. Problém stále trvá. Ukládá se někam zmiňovaný version.bin ? Prohledal jsem celý disk, ani stopa...
ITV 1.7.682 - možný vzácný bug se stahováním toho souboru?
stoupa2011 píše:Zkontroloval jsem firewall, také jsem ho íºplně vypnul. Problém stále trvá. Ukládá se někam zmiňovaný version.bin ? Prohledal jsem celý disk, ani stopa...
Neukládá se, kvůli aktuálním datům se stahuje při každém spuštění programu. Ono i když se ten firewall vypne tak to stejně může něco blokovat, aspoň mám podobnou zkušenost s ESETem. Podívejte se tam do vyjímek z kontroly a nastavte tam iTV a domenu kuma.cz
Zpět na „Problémy s programem iTV“