Filtr pro vyhledávané pořady

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis

Filtr pro vyhledávané pořady

Příspěvekod jis » sob 25 září, 2010 13:46

Volba "Pouze v čase od do" neumí­ nastavit např. rozmezí­ 23:00 až 01:00. Pří­klad, chci nastavit upozornění­ na Bigbí­t, ale pouze jeho pondělní­ reprí­zu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin

Re: Filtr pro vyhledávané pořady

Příspěvekod admin » sob 25 září, 2010 14:38

jis píše:Volba "Pouze v čase od do" neumí­ nastavit např. rozmezí­ 23:00 až 01:00. Pří­klad, chci nastavit upozornění­ na Bigbí­t, ale pouze jeho pondělní­ reprí­zu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.

Kouknu na to a opravim to dalsi verzi.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » ned 26 září, 2010 18:17

mvysata píše:
jis píše:Volba "Pouze v čase od do" neumí­ nastavit např. rozmezí­ 23:00 až 01:00. Pří­klad, chci nastavit upozornění­ na Bigbí­t, ale pouze jeho pondělní­ reprí­zu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.

Kouknu na to a opravim to dalsi verzi.

Opraveno v 1.6.577

jis

Příspěvekod jis » úte 05 říjen, 2010 8:07

Oprava funguje, ale mám pocit, že byla zavlečena chyba: Když např. dnes vymažu jedno z pravidel, které označovalo např. sérii Speciální­ jednotky v akci a zobrazí­m si zí­třek, zobrazí­ se mi pouze pořad označený explicitně, avšak další­ označené pořady, které jsou přes pravidla, se nezobrazí­. Musí­m iTV ukončit a znovu spustiti, aby se všechny označené pořady zobrazily.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 05 říjen, 2010 8:49

jis píše:Oprava funguje, ale mám pocit, že byla zavlečena chyba: Když např. dnes vymažu jedno z pravidel, které označovalo např. sérii Speciální­ jednotky v akci a zobrazí­m si zí­třek, zobrazí­ se mi pouze pořad označený explicitně, avšak další­ označené pořady, které jsou přes pravidla, se nezobrazí­. Musí­m iTV ukončit a znovu spustiti, aby se všechny označené pořady zobrazily.

To je divny, to by melo fungovat. I to ted zkousim a normalne to jde. Smazu sablonu, dam si prejit na zitra a normalne tam mam vse co ma byt oznacene pres sablonu.

jis

Příspěvekod jis » úte 05 říjen, 2010 8:53

Fakt mě to popisovaným způsobem začalo zlobit, všiml jsem si toho vzápěti po opravě, ale nebyl jsem si jist, zda to nebylo nějakou mojí­ chybou, dnes jsem na to narazil opět, proto jsem se ozval.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 05 říjen, 2010 17:56

jis píše:Fakt mě to popisovaným způsobem začalo zlobit, všiml jsem si toho vzápěti po opravě, ale nebyl jsem si jist, zda to nebylo nějakou mojí­ chybou, dnes jsem na to narazil opět, proto jsem se ozval.

Tak mi to nedalo a jeste jednou jsem to vyzkousel a opravdu tam je nejaka chyba protoze se mi po smazani nejake sablony neoznacila dnesni Teorie velkeho tresku, po restartu programu ale ano. Jdu to dat do poradku ...

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 05 říjen, 2010 18:07

mvysata píše:
jis píše:Fakt mě to popisovaným způsobem začalo zlobit, všiml jsem si toho vzápěti po opravě, ale nebyl jsem si jist, zda to nebylo nějakou mojí­ chybou, dnes jsem na to narazil opět, proto jsem se ozval.

Tak mi to nedalo a jeste jednou jsem to vyzkousel a opravdu tam je nejaka chyba protoze se mi po smazani nejake sablony neoznacila dnesni Teorie velkeho tresku, po restartu programu ale ano. Jdu to dat do poradku ...

Takze tam opravdu byla chyba, v dnesni aktualizaci uz to bude v poradku.

jis

Příspěvekod jis » úte 05 říjen, 2010 21:59

Dí­ky, dobrá zpráva. Zbytečně bych neprudil :wink:

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 06 říjen, 2010 7:27

jis píše:Dí­ky, dobrá zpráva. Zbytečně bych neprudil :wink:

Je mi to jasny, jen sem v prvni chvili nemel tuseni ze bych tam neco menil a s tim by byla spojena ta chyba. Kazdopadne uz je to opravene.

jis

Příspěvekod jis » sob 27 srpen, 2011 16:52

Narazil jsem na zají­mavý problém, všiml jsem si, že mám dosud mezi filtry "Festivalové vteřiny" a že je mám dokonce dvakrát: jednou jako "Festivalové vteřiny" a podruhé jako "Festivalové vteřiny " (tu mezeru na konci jen hádám, ale je tam nějaký znak naví­c).

Smažu jeden, zůstane ten druhý, smažu i ten druhý a znovu mám oba... A to je ten problém, nemohu se tohoto filtru zbavit.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » sob 27 srpen, 2011 17:04

Sem tam v posledni verzi delal at to ze sablon oreze mezery na zacatku a na konci hledaneho textu, proto to ted zrejme nejde smazat. Dejte si ten itv.cfg do nejakeho hexa editoru, zmente tam ten jeden znak aby se nelisili jen tou mezerou, ulozte to a smazte pak v itv.

jis

Příspěvekod jis » sob 27 srpen, 2011 23:28

Moc děkuji za radu, problém vyřešen :D

jis

Příspěvekod jis » sob 27 srpen, 2011 23:35

Prošel jsem všechny své šablony a zjistil jsem, že mám další­ch 5, které mají­ na konci mezeru. To znamená, že mi také nepůjdou smazat, až je nebudu potřebovat a neobejdu se bez pomoci hexa editoru. Možná by se to mohlo ošetřit pří­mo v programu, aby neořezával mezery na konci pouze pro nově vytvářené šablony, ale aby zkontroloval i existují­cí­ šablony, nebo aby mezery na konci nevadily při mazání­.

jis

Příspěvekod jis » úte 22 říjen, 2013 8:39

Chybí­ mi možnost vyloučit určité dny v týdnu, alespoň jsem nepřišel na to, jak to udělat. Sleduji např. seriál, který má premiéru vždy v íºterý a reprí­zu v neděli. A jak nechci být upozorňován na reprí­zy, tedy mí­t možnost přidat do filtru něco na způsob "-neděle", nebo třeba zaškrtávátky vybrat pouze některé dny.

Dnem v týdnu myslí­m den, kdy je pořad uveden v programu, ne den, kdy je ve skutečnosti vysí­lán (když je to po půlnoci).

Zpět na „Problémy s programem iTV“