Padání programu

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
Cessy

Padání­ programu

Příspěvekod Cessy » čtv 03 březen, 2011 21:13

Tak mi dneska "padá" program - dnes mi chybí­ v přehledu "v jiném okně" (nebo jak to tam je) Nova, tak jsem nejří­ve zkoušel aktualizovat dnešní­ den, pak jsem se dozvěděl, že v programu nejsou žádná data. Restartoval jsem PC, iTV naběhl jako by v richtichu, s programem i na další­ dny, ale dnes zase bez Novy. Dal jsem aktualizovat všechny dny - aktualizace proběhla hrozným fofrem oproti jiným aktializací­m, abych se pak dozvěděl, že nejsou žádná data. Opět jsem zrestartoval PC, program se zdál OK, klikl jsem na "právě běží­" a dozvěděl jsem se "žádná data"

admin
Site Admin

Re: Padání­ programu

Příspěvekod admin » pát 04 březen, 2011 14:50

Cessy píše:Tak mi dneska "padá" program - dnes mi chybí­ v přehledu "v jiném okně" (nebo jak to tam je) Nova, tak jsem nejří­ve zkoušel aktualizovat dnešní­ den, pak jsem se dozvěděl, že v programu nejsou žádná data. Restartoval jsem PC, iTV naběhl jako by v richtichu, s programem i na další­ dny, ale dnes zase bez Novy. Dal jsem aktualizovat všechny dny - aktualizace proběhla hrozným fofrem oproti jiným aktializací­m, abych se pak dozvěděl, že nejsou žádná data. Opět jsem zrestartoval PC, program se zdál OK, klikl jsem na "právě běží­" a dozvěděl jsem se "žádná data"

Koukam na to a Nova mi normalne jde, musite mit posledni verzi programu 1.6.600 a pak musi nacitani fungovat. A nebo byl nedostupny server kuma.cz z ktereho se dotahuji aktualizacni soubory pro iTV, proto ta aktualizace probehla tak rychle.

Cessy

Padání­

Příspěvekod Cessy » pát 04 březen, 2011 16:13

Samozřejmě, že mám poslední­ verzi, po spustění­ PC program bezi normálně, ale jakmile dám aktualizovat, proběhne asi tak za 1 minutu (ne dí­ky rychlému netu) a výsledkem je, že už program TV není­. Å patně se dělá screenshot těhle "oken", tak snad na nich něco uvidí­te.

Edit: Teď koukám, že sem nemohu připojit žádnou pří­lohu, což je dost blbý, takže link ke stažení­ https://www.yousendit.com/download/T2pFSU5EVEhubHp2Wmc9PQ

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 04 březen, 2011 17:14

Zkuste pri spusteni podrzet klavesu CTRL, smazou se vsechny datove soubory a nactou se znovu, zrejme je chyba v nich.

Cessy

Příspěvekod Cessy » pát 04 březen, 2011 17:21

No on mi jaksi nejde spustit po zavření­ programu. Sice ho vidí­m ve správci íºloh, že běží­, ale ikonu v tray nemám :(
Zkusí­m restart celého PC a přidrřet ctrl než se spustí­ iTV

Cessy

Příspěvekod Cessy » pát 04 březen, 2011 19:15

Aktualizace mi nešla protože neví­m jak je to možné, ale ve firewallu programu PC Tools Internet Security byl iTV zakázán. Takže jsem jej povolil, vyčistil pomocí­ CTRL jak jste doporučil, ale nemám ikonu na liště (v běží­cí­ch procesech je ale vidět, že program je spuštěn). Samozřejmě, když se program snaží­m spustit přes exe soubor, tak to mne zařve, že už běží­, ať neotravuji :)))
Nepomohla by přeinstalace softí­ku?

Cessy

Příspěvekod Cessy » pát 04 březen, 2011 21:00

Tak po různém čištění­ (třeba TFC, CCleaner ap.) a několika restartech už mám ikonu programu na liště, aktualizuje se, tak snad už to bude OK

Zpět na „Problémy s programem iTV“