Určitě je problém v mém systému, ale třeba mi tu někdo poradí. Najednou mi přestala fungovat většina rádií. Hry nejdou vůbec žádné. Zkusil jsem stejná rádia spustit v Opeře a vše ve formátu wma je nefunkční. Ty v mp3 fungují. Zkusil jsem to samé v IE, ten přehraje taky jen mp3 a u wma my napíše hlášku
" Program WMP nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. Pokud jste v dialogovém okně Otevřít adresu URL zadali adresu URL, zkuste použít jiný transportní protokol" .
Zkusil jsem bod obnovení ve Win. do doby kdy přehrávač ještě fungoval- nic. Přeinstaloval jsem ITV, Adobe flash player, kodeky- nic. Zkusil jsem najít viry, spyware- nic. Používám Windows 7 64b.
nefunkční rádia a hry v vestavěném přehrávači
Re: nefunkční rádia a hry v vestavěném přehrávači
vodnik33 píše:Určitě je problém v mém systému, ale třeba mi tu někdo poradí. Najednou mi přestala fungovat většina rádií. Hry nejdou vůbec žádné. Zkusil jsem stejná rádia spustit v Opeře a vše ve formátu wma je nefunkční. Ty v mp3 fungují. Zkusil jsem to samé v IE, ten přehraje taky jen mp3 a u wma my napíše hlášku
" Program WMP nemůže přehrát soubor, protože zadaný protokol není podporován. Pokud jste v dialogovém okně Otevřít adresu URL zadali adresu URL, zkuste použít jiný transportní protokol" .
Zkusil jsem bod obnovení ve Win. do doby kdy přehrávač ještě fungoval- nic. Přeinstaloval jsem ITV, Adobe flash player, kodeky- nic. Zkusil jsem najít viry, spyware- nic. Používám Windows 7 64b.
Hry jsou ve flashi takze bych spis zkusil uplne flash player odinstalovat a smazat aby nikde nezustal a pak ho zkusit v IE jestli bude psat ze se musi nainstalovat a pak ho nainstalovat primo od nich z webovych stranek Adobe. A nebo mne ted napadlo jestli Vam neco neblokuje nejake ActiveX doplnky.
Flash soubory jsou v c:\windows\system32\macromed\flash\
Takže moc dík za pomoc !!! Ten FixIt nejde ve Win7 nainstalovat, ale našel jsem toto http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... it-center/ . Sice sem tomu moc nevěřil, ale už to maká. Akorát nevím co přesně opravoval. Zajímavý je, že mi napsal, že v tomto systému není nainstalován WMP, ale něco opravil. No hlavně, že to jde. Ještě jednou dík.
Zpět na „Vše okolo vestavěného přehrávače rádii a TV“