Pokud vlastnite telefon s operacnim systemem Android, s verzi minimalne 2.2, muzete vyzkouset muj prvni program na tento system slouzici pro upozornovani na nove zpravy a zmeskane hovory vcetne zobrazeni delky zvoneni, minutoveho upozorneni pri neprecteni a mnohym dalsim.
Budu rad pokud programu date sve hodnoceni a budete sdilet dal. Diky.
Odkaz: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kuma.smartnotify
Smart Notify 1.0 pro Android
CRASH
Po dnešní aktualizaci při pokusu o spuštění okamžitý crash aplikace! Mám zakoupenou plnou verzi, ale tohle mě zklamalo. Prosím o rychlou opravu a aktualizaci nebo vrácení původní funkční verze, děkuji. Nelze ani nainstalovat widget. (Android 4.1.2)
Nepomohla ani odinstalace a následná čistá instalace.
Re: CRASH
Vik píše:Po dnešní aktualizaci při pokusu o spuštění okamžitý crash aplikace! Mám zakoupenou plnou verzi, ale tohle mě zklamalo. Prosím o rychlou opravu a aktualizaci nebo vrácení původní funkční verze, děkuji. Nelze ani nainstalovat widget. (Android 4.1.2)
Tak jsme to vyresily a aplikace uz zase funguje

Re: Smart Notify 1.0 pro Android
Všiml jsem si poměrně častých aktualizací programu Smart Notify na Google Play, ale přesto zůstává verze stále 1.0. Má to nějaký důvod?
Používám program iTV od roku 2008
Protoze jsou to jen takove rychle opravy nebo pridane dobrobnosti. Spi po nejakych vetsich zmenach tu verzi zvysim.
Tak dnes jsem vydal verzi 1.3
- nove jsou tam pridane vibrace pri vytazeni z kapsy pokud predtim dosla nova SMS nebo mame zmeskany hovor, podobne to ma i Samsung Galaxy S3
- nastavitelna barva LED diody
- nove jsou tam pridane vibrace pri vytazeni z kapsy pokud predtim dosla nova SMS nebo mame zmeskany hovor, podobne to ma i Samsung Galaxy S3
- nastavitelna barva LED diody
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“