Již poměrně dlouhou dobu dobu se potýkám s problémem zasekávání programu iTV a vždy s novou aktualizací doufám, že problém bude vyřešen. Bohužel poslední dobou už to překročilo íºnosnou mez tak píši sem.
Mám 3 licence programu tak mohu problém nezávisle sledovat na všech třech PC. 2x Win XP, 1 x Windows7. Bohužel na všech PC a obou systémech chování shodné.
Nyní tedy k popisu problému. Jsem celkem televizní fanda a mám v iTV nastaveno cca 40 - 45 stanic. Vždy když projíždím program označím si všechno co by mohlo zajímat mě nebo manželku čili občas se programy překrývají nebo je víc upozornění v jeden konkrétní čas. Problém bývá např. ve chvíli kdy např. ve 20:00 vyskočí 3 upozornění na pořad a následně než upozornění zmizí se objeví upozornění další na pořad např. v 20:05. Pokud u PC nikdo není kdo by upozornění zavřel dost často dochází k tomu, že se upozornění překrývají a posléze je nelze zavřít. Widget na ploše se zasekne na posledním upozornění a nerespektuje aktuální čas, prostě se zasekne na čase posledního upozornění a ani upozornění v dolním pravém rohu nejdou klasicky přes křížek zavřít, pomůže pouze restart programu jako takového a to přes správce íºloh ve Win. To by byl v kostce první problém, tento pozoruju už dlouho, prakticky od doby co byl program zpoplatněn ( zhruba v té době jsem začal program používat )ale nestával se zdaleka tak často jako nyní.
Druhý problém je podobný, ten ale sleduji cca 2 měsíce a to v případě kdy není nikdo u PC a naskočí spořič obrazovky ( original XP ) tak po zrušení spořiče zůstanou okna s upozorněním celá černá a opět dochází k zaseknutí programu, ikona v system tray nereaguje a opět je nutný restart přes správce programů.
Chtěl bych tedy poprosit jestli by se s tím dalo něco udělat, protože je to opravdu k vzteku pokud spoléháte na to, že Vás program upozorní na to na co se chcete dívat a program je zaseklý a pořad samozřejmě zmeškáte.
Jen pro íºplnost dodám, že všechny tyto problémy nastávají v době nepřítomnosti u PC, kdy nikdo nezavře okna upozornění nebo když naskočí spořič. Snad je to srozumitelné.
Pokud by bylo potřeba k tomuto problému něco doplnit nebo něco upřesnit, jsem k dispozici a veškeré otázky na tento problém rád zodpovím, jen aby to bylo v pořádku. Předem děkuju že se na to podíváte.
Zasekávání iTV
mvysata píše:Udelal jsem tam par zmen v zobrazovani toho upozornovaciho okna, primo tu chybu jsem nenasel protoze u mne to fungovalo a zadny problem nebyl tak uvidime.
Programy stanic Discovery World a Science jsem opravil
Děkuji za pokus, ale asi to není ono protože se mi to zase kouslo. Až se to stane znovu zkusím udělat screeny aby bylo vidět jak to vypadá. Díky za ochotu
mvysata píše:Az to udela, poslete mi prosim na muj email soubor itv.cfg a napiste mi k tomu cas kdy to udelalo, zkusim to nejak nasimulovat a zjistit pricinu.
Děkuji za odpověď. Nejsem teď pár dní příliš na PC, ale hned jak budu doma a projeví se to tak soubor zašlu. Najdu ho ve složce programu je to tak?
Díky
Zpět na „Problémy s programem iTV“