Zasekávání iTV

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jimenez

Zasekávání­ iTV

Příspěvekod jimenez » pon 12 březen, 2012 22:39

Již poměrně dlouhou dobu dobu se potýkám s problémem zasekávání­ programu iTV a vždy s novou aktualizací­ doufám, že problém bude vyřešen. Bohužel poslední­ dobou už to překročilo íºnosnou mez tak pí­ši sem.

Mám 3 licence programu tak mohu problém nezávisle sledovat na všech třech PC. 2x Win XP, 1 x Windows7. Bohužel na všech PC a obou systémech chování­ shodné.

Nyní­ tedy k popisu problému. Jsem celkem televizní­ fanda a mám v iTV nastaveno cca 40 - 45 stanic. Vždy když projí­ždí­m program označí­m si všechno co by mohlo zají­mat mě nebo manželku čili občas se programy překrývají­ nebo je ví­c upozornění­ v jeden konkrétní­ čas. Problém bývá např. ve chví­li kdy např. ve 20:00 vyskočí­ 3 upozornění­ na pořad a následně než upozornění­ zmizí­ se objeví­ upozornění­ další­ na pořad např. v 20:05. Pokud u PC nikdo není­ kdo by upozornění­ zavřel dost často dochází­ k tomu, že se upozornění­ překrývají­ a posléze je nelze zavří­t. Widget na ploše se zasekne na poslední­m upozornění­ a nerespektuje aktuální­ čas, prostě se zasekne na čase poslední­ho upozornění­ a ani upozornění­ v dolní­m pravém rohu nejdou klasicky přes kří­žek zavří­t, pomůže pouze restart programu jako takového a to přes správce íºloh ve Win. To by byl v kostce první­ problém, tento pozoruju už dlouho, prakticky od doby co byl program zpoplatněn ( zhruba v té době jsem začal program použí­vat )ale nestával se zdaleka tak často jako nyní­.

Druhý problém je podobný, ten ale sleduji cca 2 měsí­ce a to v pří­padě kdy není­ nikdo u PC a naskočí­ spořič obrazovky ( original XP ) tak po zrušení­ spořiče zůstanou okna s upozornění­m celá černá a opět dochází­ k zaseknutí­ programu, ikona v system tray nereaguje a opět je nutný restart přes správce programů.

Chtěl bych tedy poprosit jestli by se s tí­m dalo něco udělat, protože je to opravdu k vzteku pokud spoléháte na to, že Vás program upozorní­ na to na co se chcete dí­vat a program je zaseklý a pořad samozřejmě zmeškáte.

Jen pro íºplnost dodám, že všechny tyto problémy nastávají­ v době nepří­tomnosti u PC, kdy nikdo nezavře okna upozornění­ nebo když naskočí­ spořič. Snad je to srozumitelné.

Pokud by bylo potřeba k tomuto problému něco doplnit nebo něco upřesnit, jsem k dispozici a veškeré otázky na tento problém rád zodpoví­m, jen aby to bylo v pořádku. Předem děkuju že se na to podí­váte.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 13 březen, 2012 13:05

Diky za upozorneni, podivam se na to v cem muze byt problem.

jimenez

Příspěvekod jimenez » úte 13 březen, 2012 14:19

mvysata píše:Diky za upozorneni, podivam se na to v cem muze byt problem.

Dí­ky moc a předem děkuju.

P.S. Nechci zakládat další­ vlákno, tak bych chtěl pouze upozornit, že u programů Discovery World a Discovery Science je program jiné stanice. Dí­ky ještě jednou.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 14 březen, 2012 14:17

Udelal jsem tam par zmen v zobrazovani toho upozornovaciho okna, primo tu chybu jsem nenasel protoze u mne to fungovalo a zadny problem nebyl tak uvidime.

Programy stanic Discovery World a Science jsem opravil

jimenez

Příspěvekod jimenez » čtv 15 březen, 2012 19:49

mvysata píše:Udelal jsem tam par zmen v zobrazovani toho upozornovaciho okna, primo tu chybu jsem nenasel protoze u mne to fungovalo a zadny problem nebyl tak uvidime.

Programy stanic Discovery World a Science jsem opravil

Děkuji za pokus, ale asi to není­ ono protože se mi to zase kouslo. Až se to stane znovu zkusí­m udělat screeny aby bylo vidět jak to vypadá. Dí­ky za ochotu

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 15 březen, 2012 21:49

Az to udela, poslete mi prosim na muj email soubor itv.cfg a napiste mi k tomu cas kdy to udelalo, zkusim to nejak nasimulovat a zjistit pricinu.

Vik

Příspěvekod Vik » sob 17 březen, 2012 19:57

Win7 (32-bit), stejný problém (ten první­ se zatuhnutí­m). Naučil jsem se s tí­m ží­t, ale je to hodně nepří­jemné a bohužel to nedokážu vyvolat uměle.

jimenez

Příspěvekod jimenez » ned 18 březen, 2012 11:42

mvysata píše:Az to udela, poslete mi prosim na muj email soubor itv.cfg a napiste mi k tomu cas kdy to udelalo, zkusim to nejak nasimulovat a zjistit pricinu.

Děkuji za odpověď. Nejsem teď pár dní­ pří­liš na PC, ale hned jak budu doma a projeví­ se to tak soubor zašlu. Najdu ho ve složce programu je to tak?

Dí­ky

jimenez

Příspěvekod jimenez » pon 19 březen, 2012 23:44

Vámi požadovaný soubor jsem Vám odeslal na email a testuji nový.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 09 květen, 2012 22:10

Ještě jsem dělal nějaké opravy tak snad už to bude v nové verzi v pořádku.

Zpět na „Problémy s programem iTV“