Padání programu
Padání programu
Tak mi dneska "padá" program - dnes mi chybí v přehledu "v jiném okně" (nebo jak to tam je) Nova, tak jsem nejříve zkoušel aktualizovat dnešní den, pak jsem se dozvěděl, že v programu nejsou žádná data. Restartoval jsem PC, iTV naběhl jako by v richtichu, s programem i na další dny, ale dnes zase bez Novy. Dal jsem aktualizovat všechny dny - aktualizace proběhla hrozným fofrem oproti jiným aktializacím, abych se pak dozvěděl, že nejsou žádná data. Opět jsem zrestartoval PC, program se zdál OK, klikl jsem na "právě běží" a dozvěděl jsem se "žádná data"
Re: Padání programu
Cessy píše:Tak mi dneska "padá" program - dnes mi chybí v přehledu "v jiném okně" (nebo jak to tam je) Nova, tak jsem nejříve zkoušel aktualizovat dnešní den, pak jsem se dozvěděl, že v programu nejsou žádná data. Restartoval jsem PC, iTV naběhl jako by v richtichu, s programem i na další dny, ale dnes zase bez Novy. Dal jsem aktualizovat všechny dny - aktualizace proběhla hrozným fofrem oproti jiným aktializacím, abych se pak dozvěděl, že nejsou žádná data. Opět jsem zrestartoval PC, program se zdál OK, klikl jsem na "právě běží" a dozvěděl jsem se "žádná data"
Koukam na to a Nova mi normalne jde, musite mit posledni verzi programu 1.6.600 a pak musi nacitani fungovat. A nebo byl nedostupny server kuma.cz z ktereho se dotahuji aktualizacni soubory pro iTV, proto ta aktualizace probehla tak rychle.
Padání
Samozřejmě, že mám poslední verzi, po spustění PC program bezi normálně, ale jakmile dám aktualizovat, proběhne asi tak za 1 minutu (ne díky rychlému netu) a výsledkem je, že už program TV není. Å patně se dělá screenshot těhle "oken", tak snad na nich něco uvidíte.
Edit: Teď koukám, že sem nemohu připojit žádnou přílohu, což je dost blbý, takže link ke stažení https://www.yousendit.com/download/T2pFSU5EVEhubHp2Wmc9PQ
Edit: Teď koukám, že sem nemohu připojit žádnou přílohu, což je dost blbý, takže link ke stažení https://www.yousendit.com/download/T2pFSU5EVEhubHp2Wmc9PQ
Aktualizace mi nešla protože nevím jak je to možné, ale ve firewallu programu PC Tools Internet Security byl iTV zakázán. Takže jsem jej povolil, vyčistil pomocí CTRL jak jste doporučil, ale nemám ikonu na liště (v běžících procesech je ale vidět, že program je spuštěn). Samozřejmě, když se program snažím spustit přes exe soubor, tak to mne zařve, že už běží, ať neotravuji
))
Nepomohla by přeinstalace softíku?

Nepomohla by přeinstalace softíku?
Zpět na „Problémy s programem iTV“