- přidaná možnost tisku TV programu se všemi stanicemi najednou s jednotlivými pořady seřazenými podle času oddělené po hodinách
- Přidána nová nastavení pro okno na ploše
- Pri nastaveni pouziti proxy serveru iTV nejdrive zkusi standartni pripojeni k internetu a az poté co se nepřipojí tak se zkusí připojit pres nastaveny proxy server
1.Neodlišovat druhy pořadů barvou - všechny pořady budou mít stejnou barvu, ty k upozornění co prave bezi budou stále červenou barvou
2.Bez barevného pozadí - v pozadí nebude vykreslený barevný přechod aby zbytečně nerušil
3. Vždy nad ostatními okny - okno bude nad všemi okny na ploše
4. Menší šířka okna - okno se nastaví na šířku 130 pixelů což je standartní velikost pro Windows gadgety v postrannim panelu napr. ve Vistách nebo Windows 7
Aktualizace 1.6.582
okno na ploše
Někdy se mi stane, že okno přestane být íºplně nahoře, přestože to mám zatrhnuté. Pak musím jít znovu do nastavení odtrhnout a ztrhnout znovu a pak to zase "drží". Čím by to mohlo být?
už vím proč, ale ...
Tak už jsem na to přišel, jakmile otevřu program ITV poklikem na ikonku dole do plného okna, přestane být okno na ploše nade všemi okny. Můžete to spravit, aby i tak bylo pořád nahoře nebo to nejde?
Re: už vím proč, ale ...
msz16ion píše:Tak už jsem na to přišel, jakmile otevřu program ITV poklikem na ikonku dole do plného okna, přestane být okno na ploše nade všemi okny. Můžete to spravit, aby i tak bylo pořád nahoře nebo to nejde?
Tak to urcite nebude problem, kouknu na to.
Edit: Tak jsem to zkousel a normalne to funguje tak nevim v cem muze byt problem. Bylo by dobre aby i jini uzivatele napsali jestli s tim maji podobny problem.
Zpět na „Aktualizace programu iTV“