Filtr pro vyhledávané pořady
Filtr pro vyhledávané pořady
Volba "Pouze v čase od do" neumí nastavit např. rozmezí 23:00 až 01:00. Příklad, chci nastavit upozornění na Bigbít, ale pouze jeho pondělní reprízu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.
Používám program iTV od roku 2008
Re: Filtr pro vyhledávané pořady
jis píše:Volba "Pouze v čase od do" neumí nastavit např. rozmezí 23:00 až 01:00. Příklad, chci nastavit upozornění na Bigbít, ale pouze jeho pondělní reprízu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.
Kouknu na to a opravim to dalsi verzi.
mvysata píše:jis píše:Volba "Pouze v čase od do" neumí nastavit např. rozmezí 23:00 až 01:00. Příklad, chci nastavit upozornění na Bigbít, ale pouze jeho pondělní reprízu na ČT2, která je většinou těsně před, nebo těsně po půlnoci.
Kouknu na to a opravim to dalsi verzi.
Opraveno v 1.6.577
Oprava funguje, ale mám pocit, že byla zavlečena chyba: Když např. dnes vymažu jedno z pravidel, které označovalo např. sérii Speciální jednotky v akci a zobrazím si zítřek, zobrazí se mi pouze pořad označený explicitně, avšak další označené pořady, které jsou přes pravidla, se nezobrazí. Musím iTV ukončit a znovu spustiti, aby se všechny označené pořady zobrazily.
jis píše:Oprava funguje, ale mám pocit, že byla zavlečena chyba: Když např. dnes vymažu jedno z pravidel, které označovalo např. sérii Speciální jednotky v akci a zobrazím si zítřek, zobrazí se mi pouze pořad označený explicitně, avšak další označené pořady, které jsou přes pravidla, se nezobrazí. Musím iTV ukončit a znovu spustiti, aby se všechny označené pořady zobrazily.
To je divny, to by melo fungovat. I to ted zkousim a normalne to jde. Smazu sablonu, dam si prejit na zitra a normalne tam mam vse co ma byt oznacene pres sablonu.
jis píše:Fakt mě to popisovaným způsobem začalo zlobit, všiml jsem si toho vzápěti po opravě, ale nebyl jsem si jist, zda to nebylo nějakou mojí chybou, dnes jsem na to narazil opět, proto jsem se ozval.
Tak mi to nedalo a jeste jednou jsem to vyzkousel a opravdu tam je nejaka chyba protoze se mi po smazani nejake sablony neoznacila dnesni Teorie velkeho tresku, po restartu programu ale ano. Jdu to dat do poradku ...
mvysata píše:jis píše:Fakt mě to popisovaným způsobem začalo zlobit, všiml jsem si toho vzápěti po opravě, ale nebyl jsem si jist, zda to nebylo nějakou mojí chybou, dnes jsem na to narazil opět, proto jsem se ozval.
Tak mi to nedalo a jeste jednou jsem to vyzkousel a opravdu tam je nejaka chyba protoze se mi po smazani nejake sablony neoznacila dnesni Teorie velkeho tresku, po restartu programu ale ano. Jdu to dat do poradku ...
Takze tam opravdu byla chyba, v dnesni aktualizaci uz to bude v poradku.
Narazil jsem na zajímavý problém, všiml jsem si, že mám dosud mezi filtry "Festivalové vteřiny" a že je mám dokonce dvakrát: jednou jako "Festivalové vteřiny" a podruhé jako "Festivalové vteřiny " (tu mezeru na konci jen hádám, ale je tam nějaký znak navíc).
Smažu jeden, zůstane ten druhý, smažu i ten druhý a znovu mám oba... A to je ten problém, nemohu se tohoto filtru zbavit.
Smažu jeden, zůstane ten druhý, smažu i ten druhý a znovu mám oba... A to je ten problém, nemohu se tohoto filtru zbavit.
Prošel jsem všechny své šablony a zjistil jsem, že mám dalších 5, které mají na konci mezeru. To znamená, že mi také nepůjdou smazat, až je nebudu potřebovat a neobejdu se bez pomoci hexa editoru. Možná by se to mohlo ošetřit přímo v programu, aby neořezával mezery na konci pouze pro nově vytvářené šablony, ale aby zkontroloval i existující šablony, nebo aby mezery na konci nevadily při mazání.
Chybí mi možnost vyloučit určité dny v týdnu, alespoň jsem nepřišel na to, jak to udělat. Sleduji např. seriál, který má premiéru vždy v íºterý a reprízu v neděli. A jak nechci být upozorňován na reprízy, tedy mít možnost přidat do filtru něco na způsob "-neděle", nebo třeba zaškrtávátky vybrat pouze některé dny.
Dnem v týdnu myslím den, kdy je pořad uveden v programu, ne den, kdy je ve skutečnosti vysílán (když je to po půlnoci).
Dnem v týdnu myslím den, kdy je pořad uveden v programu, ne den, kdy je ve skutečnosti vysílán (když je to po půlnoci).
Zpět na „Problémy s programem iTV“