Nezobrazuje se Prima a ČT24
Nezobrazuje se Prima a ČT24
Byl jsem 16 dní na dovolené a po návratu se mi v iTV nezobrazují některé televizní stanice. Konkrétně Prima a ČT24. I když jsem provedl aktualizaci iTV i aktualizaci samotných dat, tak pořád se zobrazuje "Žádná data pro tento den." Je tato chyba jen u mě? Co mohu udělat pro zobrazení těchto stanic?
Re: Nezobrazuje se Prima a ČT24
kapl.tom píše:Byl jsem 16 dní na dovolené a po návratu se mi v iTV nezobrazují některé televizní stanice. Konkrétně Prima a ČT24. I když jsem provedl aktualizaci iTV i aktualizaci samotných dat, tak pořád se zobrazuje "Žádná data pro tento den." Je tato chyba jen u mě? Co mohu udělat pro zobrazení těchto stanic?
Ted jsem to zkousel a bezi to, mozna ze v dobe aktualizace nebyl dostupny server primy, ct24 se mi take nacetlo bez problemu. Zkuste iTV znovu spustit a uvidite.
mvysata píše:kapl.tom píše:Byl jsem 16 dní na dovolené a po návratu se mi v iTV nezobrazují některé televizní stanice. Konkrétně Prima a ČT24. I když jsem provedl aktualizaci iTV i aktualizaci samotných dat, tak pořád se zobrazuje "Žádná data pro tento den." Je tato chyba jen u mě? Co mohu udělat pro zobrazení těchto stanic?
Ted jsem to zkousel a bezi to, mozna ze v dobe aktualizace nebyl dostupny server primy, ct24 se mi take nacetlo bez problemu. Zkuste iTV znovu spustit a uvidite.
Zkusil jsem to, ale pořád to hlásí, že nejsou data pro tento den. A přitom při najetí myší na ikonu při aktualizaci to psalo, že se stahují data z iprima.cz...
kapl.tom píše:mvysata píše:kapl.tom píše:Byl jsem 16 dní na dovolené a po návratu se mi v iTV nezobrazují některé televizní stanice. Konkrétně Prima a ČT24. I když jsem provedl aktualizaci iTV i aktualizaci samotných dat, tak pořád se zobrazuje "Žádná data pro tento den." Je tato chyba jen u mě? Co mohu udělat pro zobrazení těchto stanic?
Zkusil jsem to, ale pořád to hlásí, že nejsou data pro tento den. A přitom při najetí myší na ikonu při aktualizaci to psalo, že se stahují data z iprima.cz...
Jak na to ted koukam tak tam maji nejaky problem se zobrazenim dnesniho programu http://www.iprima.cz/program takze jak to opravi tak se to nacte spravne i v iTV.
Zpět na „Problémy s programem iTV“