Kessn píše:Ahoj kde ty soubory s příponou iTV mám hledatNechci poškodit systém mám Vistu. Děkuji za odpověd'.
S pozdravem LS.
V adresari kde je nainstalovane iTV, vetsinou v program files/iTV
Yardah píše:Už několik dní - pravděpodobně od aktualizace - je program AXN z nějakého jiného zdroje a je o dvě hodiny posunutý proti skutečnosti.
mvysata píše:Yardah píše:Už několik dní - pravděpodobně od aktualizace - je program AXN z nějakého jiného zdroje a je o dvě hodiny posunutý proti skutečnosti.
Ktere AXN? Koukam ted na to, podle iTV tam davaji Battlestar Galactica a v TV to taky bezi tak nevim
mvysata píše:Yardah píše:Už několik dní - pravděpodobně od aktualizace - je program AXN z nějakého jiného zdroje a je o dvě hodiny posunutý proti skutečnosti.
Ktere AXN? Koukam ted na to, podle iTV tam davaji Battlestar Galactica a v TV to taky bezi tak nevim
Yardah píše:mvysata píše:Yardah píše:Už několik dní - pravděpodobně od aktualizace - je program AXN z nějakého jiného zdroje a je o dvě hodiny posunutý proti skutečnosti.
Ze starého zdroje je to v pořádku, ale z toho nového po aktualizaci je to posunuté. Aktualizuj si dnešek a porovnej AXN se skutečností a uvidíš.
mvysata píše:Yardah píše:mvysata píše:Yardah píše:Už několik dní - pravděpodobně od aktualizace - je program AXN z nějakého jiného zdroje a je o dvě hodiny posunutý proti skutečnosti.
Ze starého zdroje je to v pořádku, ale z toho nového po aktualizaci je to posunuté. Aktualizuj si dnešek a porovnej AXN se skutečností a uvidíš.
Casy jsou uvedene spatne primo na oficialnich strankach AXN na axn.cz, poslal jsem jim email aby si tu chybu opravili...
mvysata píše:
Nakonec jsem ten cas opravil sam, zatim v AXN.cz nejsou schopni si chybu s casem opravit, ale iTV uz je nastavene tak aby se i bez aktualizace samotneho programu dal cas zmenit zpet.
Yardah píše:mvysata píše:
Nakonec jsem ten cas opravil sam, zatim v AXN.cz nejsou schopni si chybu s casem opravit, ale iTV uz je nastavene tak aby se i bez aktualizace samotneho programu dal cas zmenit zpet.
Ahoj,
na AXN.cz už jsou časy v pořádku, tak by to chtělo tu opravu v iTV zase změnit zpět, protože teď to máme zase o dvě hodiny posunuté, jenže naopak.
Zpět na „Problémy s programem iTV“
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti