mobil

Co se jinam nevešlo ...
doggydog

mobil

Příspěvekod doggydog » sob 09 leden, 2010 19:26

iTV potrebuje preniest na mobily.. chcelo by to iTV pre Windows mobile ktory
- zobrazuje rychly prehlad beziacich programov
- program televizii
- upozornuje na programy ktore ma uzivatel nastavene v normalne verzii pre Windows[/b]

keyja007

Re: mobil

Příspěvekod keyja007 » ned 10 leden, 2010 9:12

doggydog píše:iTV potrebuje preniest na mobily.. chcelo by to iTV pre Windows mobile ktory
- program televizii
- upozornuje na programy ktore ma uzivatel nastavene v normalne verzii pre Windows[/b]

Taky bych se přimlouval - pro mě konkrétně verzi pro iPhone :) Neví­m, jestli se ale vůbec autor chce do něčeho takového pouštět, každopádně by to určitě ocenila spousta lidí­, i za určitý finanční­ poplatek.

fatman

Příspěvekod fatman » sob 16 leden, 2010 19:25

doggydog píše:upozornuje na programy ktore ma uzivatel nastavene v normalne verzii pre Windows

Není­ špatný nápad. Stačil by i nějaký export do kalendáře (třeba ve formátu ICAL), pak už si to sesynchronizuju sám.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 18 leden, 2010 15:02

fatman píše:
doggydog píše:upozornuje na programy ktore ma uzivatel nastavene v normalne verzii pre Windows

Není­ špatný nápad. Stačil by i nějaký export do kalendáře (třeba ve formátu ICAL), pak už si to sesynchronizuju sám.

Do toho ical formatu by sel udelat export, podivam se na to.

hvezdar

Souhlasí­m a přimlouvám se

Příspěvekod hvezdar » stř 20 leden, 2010 12:43

Moc bych se přimlouval za iTV pro WIN mobile. něco podobného co existuje u programu Smart řády, zde je také možnost exportu do kalendáře, to prostě vůbec nemá chybu.

DiaJee

Příspěvekod DiaJee » pon 26 duben, 2010 9:19

Pracuje se na té verzi pro Windows Mobile? Mám placenou verzi na PC ale i na WM by se mi to hodilo i s podporou csfd.cz

pří­stroj mám E-ten M800 s VGA displayem

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 26 duben, 2010 12:33

DiaJee píše:Pracuje se na té verzi pro Windows Mobile? Mám placenou verzi na PC ale i na WM by se mi to hodilo i s podporou csfd.cz

pří­stroj mám E-ten M800 s VGA displayem

Nepracuje a urcite verze iTV pro Windows Mobile nebude, nemam na to cas.

Vik

Příspěvekod Vik » úte 27 duben, 2010 19:13

keyja007 píše:
doggydog píše:iTV potrebuje preniest na mobily.. chcelo by to iTV pre Windows mobile ktory
- program televizii

Taky bych se přimlouval - pro mě konkrétně verzi pro iPhone :) Neví­m, jestli se ale vůbec autor chce do něčeho takového pouštět, každopádně by to určitě ocenila spousta lidí­, i za určitý finanční­ poplatek.

Na iPhone existuje dostatek kvalitnich programu (nova verze Seznam TV, TV Guide, O2TV), byla by to zbytecna prace...

kapl.tom

Příspěvekod kapl.tom » ned 23 květen, 2010 2:32

mvysata píše:
fatman píše:

Mohu se zeptat, jak to s tí­m exportem vypadá? Bude tato možnost přidána?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 25 květen, 2010 9:41

kapl.tom píše:
mvysata píše:
fatman píše:

Mohu se zeptat, jak to s tí­m exportem vypadá? Bude tato možnost přidána?

Zkousel jsem export jen na Nokii, nevim jestli to pujde i na dalsich mobilech.

kapl.tom

Příspěvekod kapl.tom » úte 25 květen, 2010 10:24

mvysata píše:Zkousel jsem export jen na Nokii, nevim jestli to pujde i na dalsich mobilech.

No pokud se použije ical, tak by neměl být problém ho použí­t jinde. Napří­klad bych si z toho mohl udělat internetový kalendář (a když by se dokázal sám aktualizovat, tak by to bylo skvělé - umí­ to napří­klad vtelevizi.cz a je to výborná věc).

doggydog

mobil nebo nic

Příspěvekod doggydog » ned 11 prosinec, 2011 19:30

ja se musim priznat, mam novy pocitac, porad platnou licenci ITV, ale uz ho nebudu instalovat. tohlencto je uz out, pomale placeni licence je out, komplikovane ziskani noveho kodu na novy pocitac je out, zastarale gui je out, pomale aktualizace programu jsou out, neskutecne prekomplikovane nastavovani notifikaci je out, nulova integrace s nahravanim (wifi zarizeni nebo O2) je out. mam tv program pro android, za par kacek na kolik chci a ten je daleko intuitivnejsi a rychlejsi.
takze me vzbudte, az bude itv existovat pro mobily a integrovan s desktop verzi. a objajujici plky "vizionaru" na foru jiz taky nechci poslouchat (teda prispival jsem tady jen par krat ale reakce byla vzdycky geeky, holt temhle lidem se porad neda ani kdyby jim to melo prinest penize nebo spravny smer).
tak zatim.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » ned 11 prosinec, 2011 19:52

Zkratka vsechno uz je out a vsichni uz jsou v Mexiku

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“