íšvodem nemůžu nezmínit, jak skvělý program iTV je

Mám jen pár drobných otázek a připomínek:
1. V menu Nastavení je překlep na položce Zobrazovat číslo stanice za jejím názvem, spíš by tam asi mělo být ...před..., jestli se jedná o zobrazení čísla stanice v přijímači v oknech s programy.
2. Vlastní internetové stanice (ručně zadané) se nezobrazí v Seznamu stanic k dispozici a tím je ani nemohu dát do mých vybraných stanic. Je to snad proto, že u těchto stanic nelze zaručit dostupnost programu ke zveřejnění? Přesto bych i zmínku o těchto stanicích bez programu) v seznamu mých stanic uvítal, abych se na ně např. mohl jednoduchým kliknutím dostat z okna přehledu programů.
3. Možno přidat možnost individuálního namapování kliků na ikonu v systrayi? Aby třeba pravý klik zobrazil také nějaký přehled programů místo menu atd. Na notebooku většinou nepoužívám myš a na 2 tlačítkách bych uvítal třeba přehled aktuálních a večerních programů. Dvojklikem pak třeba menu nastavení. Je to spíš téma pro rozšíření funkcí přizpůsobení programu.
4. Okno s upozorněním - možno nějak odlehčit vzhled nějaké bezokrajové okno jako např. v Outlooku nebo NODu při hlášení událostí? Skvělé by mi přišlo při pravém kliknutí na otevřené okno mít možnost nastavit opakování připomenutí (za X minut, X minut před začátkem apod.). K tomu ještě barevně odlišit pravidelnou připomínku zadanou šablonou a jednorázovou označenou pravým kliknutím na program.
5. Tisk programu - mám v seznamu přes 30 stanic, při otevření okna voleb před tiskem jsou vybrané všechny. Hromadně je odznačit nejde, musí se jedna po druhé odklikat ručně. Tlačítko Označit/Odznačit vše nebo třeba jen Invertovat výběr by věc usnadnilo. Proč není možné náhled tisku zvětšit na celou obrazovku? Takto vidím jen blechy. Tlačítko Konec budí dojem ukončení programu, nebyl by lepší titulek Zavřít (okno) nebo tak něco?
6. Kdesi v diskuzi se to objevilo - zálohování nastavení. Ano, uživatel může ručně zkopírovat soubor itv.cfg z adresáře programu. Jedno takové přidané tlačítko třeba v menu Nastavení k Zálohování (překopírování) tohoto souboru jinam by uživatelům-laikům možná přišlo vhod. Automatická "záloha" vždy při startu, denně, po změně apod. by pak byla třešnička na dortu.
Doufám se mé poznámky autora ani nikoho nedotkly, přeju všem pěkný nový rok a iTV hodně íºspěchů