Prima - neúplný program

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis

Prima - neíºplný program

Příspěvekod jis » ned 17 leden, 2010 14:31

Všiml jsem si, že z programu Primy zmizely Zoufalé manželky. Záhy jsem zjistil, že vysvětlení­ je prosté, nejsou totiž uvedeny ani v datovém zdroji http://www.iprima.cz/program/21.01.2010, kde je uvedeno:

20:00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
23:05 Portrét dámy

Správně to má být takto:

20.00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
21.10 Mladší­ o pár let
22.05 Zoufalé manželky V (17)
23.05 Portrét dámy

Nedal by se program Primy zí­skávat odjinud, když jsou vlastní­ stránky Primy k ničemu? A není­ to poprvé, co tam sami mají­ chyby, přitom všude jinde je to ok...
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin

Re: Prima - neíºplný program

Příspěvekod admin » pon 18 leden, 2010 15:06

jis píše:Všiml jsem si, že z programu Primy zmizely Zoufalé manželky. Záhy jsem zjistil, že vysvětlení­ je prosté, nejsou totiž uvedeny ani v datovém zdroji http://www.iprima.cz/program/21.01.2010, kde je uvedeno:

20:00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
23:05 Portrét dámy

Správně to má být takto:

20.00 TOP STAR: Karel Gott (2/2)
21.10 Mladší­ o pár let
22.05 Zoufalé manželky V (17)
23.05 Portrét dámy

Nedal by se program Primy zí­skávat odjinud, když jsou vlastní­ stránky Primy k ničemu? A není­ to poprvé, co tam sami mají­ chyby, přitom všude jinde je to ok...

Chyby v programu muzou byt vsude a nechci iTV delat zavisle na jednom zdroji ale spise jak jen to bude mozne tak primo vyuzivat domovskych stranek televiznich stanic.

jis

Příspěvekod jis » pon 18 leden, 2010 21:41

mvysata píše:Chyby v programu muzou byt vsude a nechci iTV delat zavisle na jednom zdroji ale spise jak jen to bude mozne tak primo vyuzivat domovskych stranek televiznich stanic.
Tomu rozumí­m, jen mi fakt vrtá hlavou, proč vlastní­ stránky Primy neustále trpí­ chybami, které se přitom jinde neprojevují­... Odkud jinde ten program berou, toť otázka. Z iPrima to asi nebude.

jis

Příspěvekod jis » čtv 04 únor, 2010 21:38

Dnes opět v iTV na Primě Zoufalé manželky chyběly, proč? Protože se dnešní­ den stahoval před týdnem. Opět tam měli chybu, někdo je na to mezití­m pravděpodobně upozornil a chybu mezití­m opravili.
Napadá mě možné řešení­:
Co kdyby se programy pro aktuální­ den stahovaly znovu, aby byla jistota, že budou opravdu aktuální­? Klidně ať je to volitelné, ale něco je s tí­m třeba udělat.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 05 únor, 2010 7:07

jis píše:Dnes opět v iTV na Primě Zoufalé manželky chyběly, proč? Protože se dnešní­ den stahoval před týdnem. Opět tam měli chybu, někdo je na to mezití­m pravděpodobně upozornil a chybu mezití­m opravili.
Napadá mě možné řešení­:
Co kdyby se programy pro aktuální­ den stahovaly znovu, aby byla jistota, že budou opravdu aktuální­? Klidně ať je to volitelné, ale něco je s tí­m třeba udělat.

Tahle to bylo udelane ze zacatku, ale neni problem to udelat jako volbu ke kazde stanici zvlast. Aspon by si to kazdy nastavil u stanic z kteryma je problem.

jis

Příspěvekod jis » pát 05 únor, 2010 9:24

Však jsem byl také pří­znivcem původní­ho řešení­ :wink:.
A nešlo by přidat i volbu, aby se v aktuální­ den zaktualizovaly všechny, ať je nemusí­m všechny jednotlivě zaškrtávat?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 05 únor, 2010 10:27

jis píše:Však jsem byl také pří­znivcem původní­ho řešení­ :wink:.
A nešlo by přidat i volbu, aby se v aktuální­ den zaktualizovaly všechny, ať je nemusí­m všechny jednotlivě zaškrtávat?

Aktualizovat vsechny by zase zbytecne zdrzovalo, spis bude lepsi ze si kazdy vybere stanice u kterych mel nekdy problem a tem ostatnim se budou dotahovat jen dalsi chybejici dny.

midato

Příspěvekod midato » pát 05 únor, 2010 15:14

Také se přiklání­m k této funkci, mně by přišla vhod zejména u sportovní­ch pořadů, kdy také dochází­ občas ke změnám a např. ČT je operativně zařadí­ do svého programu. Dal by se zřejmě takto vyřešit i přetrvávají­cí­ problém s Discovery CE (viz. můj pří­spěvek jinde).

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 05 únor, 2010 15:35

midato píše:Také se přiklání­m k této funkci, mně by přišla vhod zejména u sportovní­ch pořadů, kdy také dochází­ občas ke změnám a např. ČT je operativně zařadí­ do svého programu. Dal by se zřejmě takto vyřešit i přetrvávají­cí­ problém s Discovery CE (viz. můj pří­spěvek jinde).

jj, vyresim to v dalsi verzi, to nebude problem

jis

Příspěvekod jis » čtv 18 únor, 2010 20:22

mvysata píše:
Aktualizovat vsechny by zase zbytecne zdrzovalo, spis bude lepsi ze si kazdy vybere stanice u kterych mel nekdy problem a tem ostatnim se budou dotahovat jen dalsi chybejici dny.
Možnost byla do programu přidána, ale je nešikovné, že se stahování­ provádí­ po každém spuštění­ v rámci jednoho dne, stačilo by to pouze poprvé.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 19 únor, 2010 7:51

jis píše:
mvysata píše:
Možnost byla do programu přidána, ale je nešikovné, že se stahování­ provádí­ po každém spuštění­ v rámci jednoho dne, stačilo by to pouze poprvé.

Tohle bylo takove rychle reseni pro tech par stanic, casem se snad podivam na nejake to vylepseni...

superj

Příspěvekod superj » čtv 25 únor, 2010 20:37

Tak já se ří­dí­m tí­mto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle..... :( a teďka najednou běží­ upoutávka v tv, tak by mě zají­malo o kolik dí­lů sem přišel.... :( :(

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 25 únor, 2010 21:02

superj píše:Tak já se ří­dí­m tí­mto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle..... :( a teďka najednou běží­ upoutávka v tv, tak by mě zají­malo o kolik dí­lů sem přišel.... :( :(

Je mi divny ze tam kazdy tyden chybi, no dejte si tam tu aktualizaci po kazdem spusteni a bude to v poradku.

jis

Příspěvekod jis » čtv 25 únor, 2010 21:28

mvysata píše:Je mi divny ze tam kazdy tyden chybi, no dejte si tam tu aktualizaci po kazdem spusteni a bude to v poradku.
Já to také nedokáži pochopit, jak může mí­t mateřský web Primy takové chyby a přitom všude jinde je to ok. To jsou paradoxy.

jis

Příspěvekod jis » pát 26 únor, 2010 9:11

superj píše:Tak já se ří­dí­m tí­mto programem, a tak sem myslel, že Zoufalé manželky už skončily, ale ejhle..... :( a teďka najednou běží­ upoutávka v tv, tak by mě zají­malo o kolik dí­lů sem přišel.... :( :(
Také jsme přišli o jeden dí­l, než jsem zjistil, že je to chybou v programu, který se stahoval týden dopředu.

Zpět na „Problémy s programem iTV“