k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
Nedalo by sa to nejako nastavit tak ,ze by to upozornovalo minutu ,dve vopred???
diki
nastavenie upozornenia na program
Re: nastavenie upozornenia na program
dandusko píše:k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
Nedalo by sa to nejako nastavit tak ,ze by to upozornovalo minutu ,dve vopred???
diki
Chci udelat lepsi a komplexnejsi nastaveni programu kde by uz melo byt vice moznosti nastaveni upozorneni, tak vydrzte ...
ok, diki, ja som sa len opytal,popripade upozornil nato, este raz dik
mvysata píše:dandusko píše:k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
diki
Chci udelat lepsi a komplexnejsi nastaveni programu kde by uz melo byt vice moznosti nastaveni upozorneni, tak vydrzte ...
K té změně,nešlo by když už na tom pracuješ přidat i možnost spuštění programu třeba až po 60-90 sec?Občas se mi stane při spuštění win,že jak začne ITV startovat a načítat data zamrzne mi lišta v XP a musím restartovat..měl sem zapnutých i těch 30 sec.Teď to mám tak,že si spouštím ITV sám až po nastartování všeho v pc.
mace píše:mvysata píše:dandusko píše:k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
diki
K té změně,nešlo by když už na tom pracuješ přidat i možnost spuštění programu třeba až po 60-90 sec?Občas se mi stane při spuštění win,že jak začne ITV startovat a načítat data zamrzne mi lišta v XP a musím restartovat..měl sem zapnutých i těch 30 sec.Teď to mám tak,že si spouštím ITV sám až po nastartování všeho v pc.
Jo, to by slo, to tam udelam, moznost nastavit si vlastni zpozdeni pri spusteni.
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“