Již třetí den mi neběží ITV- Avast jej identifikoval jako vir a stále mi blokuje itv.exe a nedá se spustit - prosím o radu. Děkuji
Omlouvám se patří to do threadu Avast, který jsem přehlédl, zprovoznil jsem to přehráním nově staženého itv. exe a nyní to spustím, ale Avast stále křičí !! Poslal jsem jim zprávu, že se jedná o falešný poplach. Ale asi by to chtělo aby jim zaslal zprávu autor.
Nefunkční ITV-
Re: Nefunkční ITV-
Caesar píše:Již třetí den mi neběží ITV- Avast jej identifikoval jako vir a stále mi blokuje itv.exe a nedá se spustit - prosím o radu. Děkuji
Omlouvám se patří to do threadu Avast, který jsem přehlédl, zprovoznil jsem to přehráním nově staženého itv. exe a nyní to spustím, ale Avast stále křičí !! Poslal jsem jim zprávu, že se jedná o falešný poplach. Ale asi by to chtělo aby jim zaslal zprávu autor.
Ty zpravy ze se jedna o falesny poplach se odesilaji primo z Avastu, ja Avast nemam takze ji poslat nemohu.
mvysata píše:Caesar píše:Již třetí den mi neběží ITV- Avast jej identifikoval jako vir a stále mi blokuje itv.exe a nedá se spustit - prosím o radu. Děkuji
Ty zpravy ze se jedna o falesny poplach se odesilaji primo z Avastu, ja Avast nemam takze ji poslat nemohu.
Přeloženo do češtěny: starej se blbečku

http://tv.sms.cz/
nikola115 píše:mvysata píše:Caesar píše:Již třetí den mi neběží ITV- Avast jej identifikoval jako vir a stále mi blokuje itv.exe a nedá se spustit - prosím o radu. Děkuji
Přeloženo do češtěny: starej se blbečkuNo já zase padám, než dojde k "pročistění fóra".
http://tv.sms.cz/
No az ted jsem si vsimnul ze vysokoskolacka nikola115 ktera ve volnem case pracuje pro programatorska esa z sms.cz tady ma tech prispevku vic, no to je husty...
Zpět na „Problémy s programem iTV“