Aktualizace 1.6.582

Přehled posledních aktualizacích programu iTV a provedených změn v nich.
admin
Site Admin

Aktualizace 1.6.582

Příspěvekod admin » stř 27 říjen, 2010 23:15

- přidaná možnost tisku TV programu se všemi stanicemi najednou s jednotlivými pořady seřazenými podle času oddělené po hodinách

- Přidána nová nastavení­ pro okno na ploše

- Pri nastaveni pouziti proxy serveru iTV nejdrive zkusi standartni pripojeni k internetu a az poté co se nepřipojí­ tak se zkusí­ připojit pres nastaveny proxy server

1.Neodlišovat druhy pořadů barvou - všechny pořady budou mí­t stejnou barvu, ty k upozornění­ co prave bezi budou stále červenou barvou

2.Bez barevného pozadí­ - v pozadí­ nebude vykreslený barevný přechod aby zbytečně nerušil

3. Vždy nad ostatní­mi okny - okno bude nad všemi okny na ploše

4. Menší­ ší­řka okna - okno se nastaví­ na ší­řku 130 pixelů což je standartní­ velikost pro Windows gadgety v postrannim panelu napr. ve Vistách nebo Windows 7

msz16ion

okno na ploše

Příspěvekod msz16ion » ned 31 říjen, 2010 6:18

Někdy se mi stane, že okno přestane být íºplně nahoře, přestože to mám zatrhnuté. Pak musí­m jí­t znovu do nastavení­ odtrhnout a ztrhnout znovu a pak to zase "drží­". Čí­m by to mohlo být?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 01 listopad, 2010 7:26

Tak to bohuzel netusim.

msz16ion

už ví­m proč, ale ...

Příspěvekod msz16ion » pon 01 listopad, 2010 20:53

Tak už jsem na to přišel, jakmile otevřu program ITV poklikem na ikonku dole do plného okna, přestane být okno na ploše nade všemi okny. Můžete to spravit, aby i tak bylo pořád nahoře nebo to nejde?

admin
Site Admin

Re: už ví­m proč, ale ...

Příspěvekod admin » pon 01 listopad, 2010 21:43

msz16ion píše:Tak už jsem na to přišel, jakmile otevřu program ITV poklikem na ikonku dole do plného okna, přestane být okno na ploše nade všemi okny. Můžete to spravit, aby i tak bylo pořád nahoře nebo to nejde?

Tak to urcite nebude problem, kouknu na to.

Edit: Tak jsem to zkousel a normalne to funguje tak nevim v cem muze byt problem. Bylo by dobre aby i jini uzivatele napsali jestli s tim maji podobny problem.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 09 listopad, 2010 10:55

V dalsi verzi 1.6.585 jsem tam udelal par zmen tak uz to snad bude v poradku.

Zpět na „Aktualizace programu iTV“