iTV - televizni program logo

iTV - televizní program do počítače


Přehledný TV program a přehrávač internetových rádií, TV a her v jednom
 
ÚvodMožnostiStáhnoutDiskuzeKontakt
 

 

Registrace programu • Seznam TV stanic • Přehrávač rádií a TV • Často kladené dotazy • Napsali o iTV

Právě běžíiTV - televizní program do počítače je aktuální televizní program pro více než 130 stanic až na 14 dní dopředu do Vašeho PC včetně tisku týdenního nebo 14ti denního TV programu, upozorňováním na uživatelem vybrané pořady, automatickým upozorňováním podle části názvu nebo popisu pořadu, vyhledáváním pořadů a jejich repríz, hledání na serveru CSFD.cz kde jsou podrobné informace k pořadům včetně recenzí a zajímavostí, integrovaný přehrávač internetových rádií, TV a her, rychlý přehled o právě běžících pořadech přímo na ploše počítače a mnoho dalšího ... Nainstalujte si ho a uvidíte, že už nikdy nepropásnete Váš oblíbený film, dokument nebo seriál. S funkcí exportu pořadů k upozornění pro Google kalendář můžete být na začátek pořadu upozorněni třeba emailem nebo SMS zprávou.

TV program televizních stanic nebo rádií se stahuje z internetu z různě dostupných serverů, převážně tedy z domácích stránek TV stanic nebo z různých informačních nebo zpravodajských serverů. Program se pro jednotlivé stanice stáhne pouze jednou, při dalším spuštění programu iTV se tak TV program zobrazuje bez dalšího zbytečného načítání.


Případná nedostupnost TV programu pro některé stanice, např. z důvodu změny formátu webových stránek z kterých se TV program stahuje apod. se řeší ihned po zjištění tohoto problému.


Vyzkoušejte program iTV a uvidíte že budete spokojeni stejně jako mnoho dalších uživatelů!

OK
Hodnocení uživatelů

stahuj.cz
Hodnocení stahuj.cz
slunecnice.cz
Hodnocení slunecnice.cz


Program iTV neobsahuje žádný spyware, nežádoucí vyskakovací dialogy ani jiné reklamy a slouží k zobrazení televizního programu vybraných stanic, nejedná se tedy o televizní vysílání těchto stanic (jako kabelová televize), vestavěný přehrávač pouze přehraje stanice které mají přístupný obsah pro přehrávání z internetu (Óčko, TA3, Music Box apod.). Registrací programu iTV a zaplacením registračního poplatku nezískáte online přehrávač výše uvedených televizních stanic, pouze jejich TV program, tedy to co která stanice vysílá nebo bude vysílat.