Aktualizace
Aktualizace
Nebylo by možné přidat ještě jednu možnost k aktualizacím? Třeba na 3 nebo 5 dní? Občas bych rád aktualizoval program pro pár následujících dní a ne rovnou na 14 dní dopředu. A opodstatnění? Třeba šampionáty a podobně. Když například česká televize neví, kdo bude hrát, tak je v programu uvedeno např. MS v ledním hokeji. Když však postoupí ČR, tak se také dostane do názvu pořadu (viditelné po aktualizaci dat). I když mám 100 mbit linku, tak načítání programu na 14 dní dopředu pro hodně stanic trvá několik minut a přijde mi to velmi nepraktické...
Re: Aktualizace
kapl.tom píše:Nebylo by možné přidat ještě jednu možnost k aktualizacím? Třeba na 3 nebo 5 dní? Občas bych rád aktualizoval program pro pár následujících dní a ne rovnou na 14 dní dopředu. A opodstatnění? Třeba šampionáty a podobně. Když například česká televize neví, kdo bude hrát, tak je v programu uvedeno např. MS v ledním hokeji. Když však postoupí ČR, tak se také dostane do názvu pořadu (viditelné po aktualizaci dat). I když mám 100 mbit linku, tak načítání programu na 14 dní dopředu pro hodně stanic trvá několik minut a přijde mi to velmi nepraktické...
V iTV si muzete na dobu treba MS v hokeji u CT2 zaskrtnout v nastaveni programu Po spusteni aktualizovat data pro aktualni den a meli by se kazdy den nacist aktualni data.
Jinak tam samozrejme volbu jestli aktualizovat 3 nebo 5 dni dodat muzu, jen jestli to neni zbytecny.
Ted ale koukam ze na CT2 stejne nemaji uvedene kdo dneska s kym hraje.
mvysata píše:kapl.tom píše:Nebylo by možné přidat ještě jednu možnost k aktualizacím? Třeba na 3 nebo 5 dní? Občas bych rád aktualizoval program pro pár následujících dní a ne rovnou na 14 dní dopředu. A opodstatnění? Třeba šampionáty a podobně. Když například česká televize neví, kdo bude hrát, tak je v programu uvedeno např. MS v ledním hokeji. Když však postoupí ČR, tak se také dostane do názvu pořadu (viditelné po aktualizaci dat). I když mám 100 mbit linku, tak načítání programu na 14 dní dopředu pro hodně stanic trvá několik minut a přijde mi to velmi nepraktické...
V iTV si muzete na dobu treba MS v hokeji u CT2 zaskrtnout v nastaveni programu Po spusteni aktualizovat data pro aktualni den a meli by se kazdy den nacist aktualni data.
Jinak tam samozrejme volbu jestli aktualizovat 3 nebo 5 dni dodat muzu, jen jestli to neni zbytecny.
Ten hokej jsem bral jako příklad (u předchozích zápasů se název měnil. Jinak nechávám počítač běžet často přes noc a iTV tedy nestartuje znovu a tak se neaktualizuje. Proto bych volbu aktualizace na 3 nebo 5 dní uvítal...
kapl.tom píše:mvysata píše:kapl.tom píše:Nebylo by možné přidat ještě jednu možnost k aktualizacím? Třeba na 3 nebo 5 dní? Občas bych rád aktualizoval program pro pár následujících dní a ne rovnou na 14 dní dopředu. A opodstatnění? Třeba šampionáty a podobně. Když například česká televize neví, kdo bude hrát, tak je v programu uvedeno např. MS v ledním hokeji. Když však postoupí ČR, tak se také dostane do názvu pořadu (viditelné po aktualizaci dat). I když mám 100 mbit linku, tak načítání programu na 14 dní dopředu pro hodně stanic trvá několik minut a přijde mi to velmi nepraktické...
Ten hokej jsem bral jako příklad (u předchozích zápasů se název měnil. Jinak nechávám počítač běžet často přes noc a iTV tedy nestartuje znovu a tak se neaktualizuje. Proto bych volbu aktualizace na 3 nebo 5 dní uvítal...
V dalsi verzi se bude i pri iTV spustenem pres noc rano program u stanic u kterych to bude nastavene aktualizovat.
mvysata píše:
V dalsi verzi se bude i pri iTV spustenem pres noc rano program u stanic u kterych to bude nastavene aktualizovat.
Děkuji!
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“