200CZK 2 roky alebo 10eur 2,5 roka AKO ?

Co se jinam nevešlo ...
ghsd3gs3

200CZK 2 roky alebo 10eur 2,5 roka AKO ?

Příspěvekod ghsd3gs3 » sob 06 únor, 2010 12:50

Registrace programu iTV - televizní­ program do PC

Mam problem ako odoslat 10eur ked stale ak mam stranku predlzenie platnosti registracneho a su tam\ 3 moznosti:

A Jsem nový uživatel programu iTV - cena 200 Kč na 2 roky nebo 10 Euro na dobu 2.5 roku
B Už jsem registrován, mám zaplacený registrační­ poplatek, ale můj aktuální­ licenční­ klí­č je po přeinstalaci systému neplatný
C Chci prodloužit platnost svého klí­če k programu iTV - cena 200 Kč na 2 roky nebo 10 Euro na dobu 2.5 roku

chcem urobit C ..mam zakliknute C dosiel kluc na mail ..
a dole je ikona PAYPAL

Platit lze i přes PayPal íºčet a to kreditní­ kartou VISA nebo VISA ELEKTRON (musí­ být povolené internetové platby) kliknutí­m na ikonku "Pay Now"(otevře PayPal platbu v novém okně) - k ceně programu je připočteno 20 Kč na poplatky společnosti PayPal.

KLIKNEM NA PAYPAL automaticky nabehne PAYPAL na 220czk a neda sa zmenit na 10eur aby som mal na 2,5 roka ...ako to zmenit alebo postup by som potreboval dakujem ...

chcem zaplatit 10eur na 2,5roka a nijak sa to neda...

admin
Site Admin

Re: 200CZK 2 roky alebo 10eur 2,5 roka AKO ?

Příspěvekod admin » sob 06 únor, 2010 14:53

ghsd3gs3 píše:Registrace programu iTV - televizní­ program do PC

Mam problem ako odoslat 10eur ked stale ak mam stranku predlzenie platnosti registracneho a su tam\ 3 moznosti:

A Jsem nový uživatel programu iTV - cena 200 Kč na 2 roky nebo 10 Euro na dobu 2.5 roku
B Už jsem registrován, mám zaplacený registrační­ poplatek, ale můj aktuální­ licenční­ klí­č je po přeinstalaci systému neplatný
C Chci prodloužit platnost svého klí­če k programu iTV - cena 200 Kč na 2 roky nebo 10 Euro na dobu 2.5 roku

chcem urobit C ..mam zakliknute C dosiel kluc na mail ..
a dole je ikona PAYPAL

Platit lze i přes PayPal íºčet a to kreditní­ kartou VISA nebo VISA ELEKTRON (musí­ být povolené internetové platby) kliknutí­m na ikonku "Pay Now"(otevře PayPal platbu v novém okně) - k ceně programu je připočteno 20 Kč na poplatky společnosti PayPal.

KLIKNEM NA PAYPAL automaticky nabehne PAYPAL na 220czk a neda sa zmenit na 10eur aby som mal na 2,5 roka ...ako to zmenit alebo postup by som potreboval dakujem ...

chcem zaplatit 10eur na 2,5roka a nijak sa to neda...

Tak uz jsem na registracni strance doplnil i moznost zaplatit licenci na 2.5 roku 10 Euro + 1 Euro na poplatky společnosti PayPal.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“