Nefunkční upozorňování na programy
Nefunkční upozorňování na programy
Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Re: Nefunkční upozorňování na programy
honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
A jo, koukam na to a fakt ze je to nejaky divny, jdu se podivat kde je chyba.
mvysata píše:honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Tak jsem to nasel, oprava bude v dalsi aktualizaci...
mvysata píše:mvysata píše:honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Tak super. Kdy bude další aktualizace?
honza.bel píše:mvysata píše:mvysata píše:honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Tak super. Kdy bude další aktualizace?
Tak do minuty
honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Tak uz by to melo byt v poradku, diky za upozorneni na chybu.
mvysata píše:honza.bel píše:Po dnešní aktualizaci na verzi 1.6.542 přestalo fungovat upozorňování na programy (opakované upozorňování dle nastavené šablony). Všechny upozorňování jsem vymazal a nastavil znovu. Vše vypadalo OK (programy se označily červeně). Po opětovném spuštění programu jsou sice šablony zachovány, ale upozorňování nefunguje. Původně červeně označené pořady k upozornění již nejsou červeně označeny a upozorňování opět nefunguje.
Tak uz by to melo byt v poradku, diky za upozorneni na chybu.
Už je to OK. Díky.
midato píše:Občas se mi stává, že nelze v menu pravým tlačítkem myši označit pořad k upozornění. Musím vyjet z menu, najet ho znovu a pak už lze. Stává se to občas (Win XP SP3), ale už poměrně dlouho, řekl bych, že možná i půl roku. Děkuji.
Nevim proc to obcas udela, ale staci kliknout treba na nazev stanice aby se menu aktivovalo, jinak system neposle programu zpravu o stisknuti praveho tlacitka mysi a tim padem se porad neoznaci k upozorneni.
Zpět na „Problémy s programem iTV“