..po aktualizacii softu program aktualizuje tel.program ale vzdy zamrzne pri hlaske "stahuji data z www.kuma.cz" a tym padom je dalej nepouzitelny (stale fialovy - aktualizuje sa, aj ked nic nerobi)..
viete pomoct?
d.
mrznutie
Re: mrznutie
niimand píše:..po aktualizacii softu program aktualizuje tel.program ale vzdy zamrzne pri hlaske "stahuji data z www.kuma.cz" a tym padom je dalej nepouzitelny (stale fialovy - aktualizuje sa, aj ked nic nerobi)..
viete pomoct?
d.
Jestli mu treba pristup na web kuma.cz neblokuje nejaky firewall, pricinu bych hledal tam.
zdravím mám stejný problém
po aktualizaci zůstal program zamrzlý,zůstane i v procesech a nejde vypnout,ikona nereaguje.Povolený firewall má takže tam být problém nemůže. OS mám WIn7- kdybych tušil co problémů s tím budu mít tak sem si nechal XP:-(
Dá se to nějak odblokovat aniž bych musel provést reinstal ITV a tudíž zase Vás otravovat o klíč?
po aktualizaci zůstal program zamrzlý,zůstane i v procesech a nejde vypnout,ikona nereaguje.Povolený firewall má takže tam být problém nemůže. OS mám WIn7- kdybych tušil co problémů s tím budu mít tak sem si nechal XP:-(
Dá se to nějak odblokovat aniž bych musel provést reinstal ITV a tudíž zase Vás otravovat o klíč?
Zkuste smazat soubory s priponou itv kam se ukladaji data jednotlivych dnu, mozna je problem tam. Ted mne jeste napadlo ze nektere firewally po zmene exe souboru zakazou programu pristup, jestli neni problem tam.
Jinak pri preinstalaci programu iTV na stejny oddil disku stale plati puvodni aktivacni klic.
Jinak pri preinstalaci programu iTV na stejny oddil disku stale plati puvodni aktivacni klic.
iTV stahuje pouze chybejici data stanic, pokud si uzivatel v nastaveni programu nevybere ze se pro urcitou stanici program aktualizuje pri kazdem spusteni.
Pokud tedy iTV pravidelne spoustite, potrebna data dotahne pouze jednou, pokud nejsou k dispozici, zkusi to pri dalsim spusteni znovu.
Rychlost stahovani dat zavisi na jednotlivych serverech a na rychlosti pripojeni k internetu. Navic se data pro dalsi dny stahuji na pozadi, program lze pri tom normalne vyuzivat.
Pokud tedy iTV pravidelne spoustite, potrebna data dotahne pouze jednou, pokud nejsou k dispozici, zkusi to pri dalsim spusteni znovu.
Rychlost stahovani dat zavisi na jednotlivych serverech a na rychlosti pripojeni k internetu. Navic se data pro dalsi dny stahuji na pozadi, program lze pri tom normalne vyuzivat.
Zpět na „Problémy s programem iTV“