Už jsem to sem kdysi psal, ale bylo to smazáno v rámci čištění fóra. Zkusím to znovu.
Pořady označené k upozornění jsou vytištěny s vykřičníkem mezi časem a názvem pořadu, což na papíře není moc výrazné. Naopak jakýkoliv pořad, který začíná ve 20:00 je vytištěn tučně.
Uvítal bych, kdyby tučné písmo bylo použito pouze pro pořady označené k upozornění, nebo kdyby pro toto byla přidána možnost volby v nastavení tisku.
tisk programu - tučné písmo
tisk programu - tučné písmo
Používám program iTV od roku 2008
S tím by nebyl problém, však jsem navrhoval, že by to mohlo být přidáno pouze jako další volba v nastavení tisku. Ale prosím tě, když ti stávající formátování tisku vyhovuje, proč je důležité mít pořady od 20:00 tučně?MK píše:Mně vyhovuje tisk pořadů od 20 hod. tučně. Takže pokud tuto změnu zavést, tak bych přivítala, aby to bylo volitelné. Rozhodně ne "natvrdo".
Tak to mne mrzí, protože si ve vytištěném programu musíme doma vždycky zvýrazňovačem ještě podtrhat pořady k upozornění, které nás zajímají, protože ty vykřičníčky nejsou zrovna moc výrazné. Stále mi uniká proč něco, co jsem si vůbec neoznačil, se tiskne tučně a naopak vybrané pořady jsou označeny takřka "neviditelně". Tisknout si pouze pořady k upozornění a nic jiného by sice bylo možné, ale pak zase nevíme, jaké další pořady běží.mvysata píše:Ne, necham to jak to je doposud.MK píše:Mně vyhovuje tisk pořadů od 20 hod. tučně. Takže pokud tuto změnu zavést, tak bych přivítala, aby to bylo volitelné. Rozhodně ne "natvrdo".
Prostě nám doma chybí možnost nastavit si formát tisku podle vlastních potřeb. Co a jak má být zvyrazněno, atp.
jis píše:S tím by nebyl problém, však jsem navrhoval, že by to mohlo být přidáno pouze jako další volba v nastavení tisku. Ale prosím tě, když ti stávající formátování tisku vyhovuje, proč je důležité mít pořady od 20:00 tučně?MK píše:Mně vyhovuje tisk pořadů od 20 hod. tučně. Takže pokud tuto změnu zavést, tak bych přivítala, aby to bylo volitelné. Rozhodně ne "natvrdo".
Beru to jako takový orientační bod, když chci rychle nakouknout, co večer budou dávat.

My si doma všední dny tiskneme až od 20:00, takže tím je orientace v programu zajištěna automaticky.MK píše:Beru to jako takový orientační bod, když chci rychle nakouknout, co večer budou dávat.jis píše:S tím by nebyl problém, však jsem navrhoval, že by to mohlo být přidáno pouze jako další volba v nastavení tisku. Ale prosím tě, když ti stávající formátování tisku vyhovuje, proč je důležité mít pořady od 20:00 tučně?MK píše:Mně vyhovuje tisk pořadů od 20 hod. tučně. Takže pokud tuto změnu zavést, tak bych přivítala, aby to bylo volitelné. Rozhodně ne "natvrdo".
jis píše:My si doma všední dny tiskneme až od 20:00, takže tím je orientace v programu zajištěna automaticky.MK píše:Beru to jako takový orientační bod, když chci rychle nakouknout, co večer budou dávat.jis píše:S tím by nebyl problém, však jsem navrhoval, že by to mohlo být přidáno pouze jako další volba v nastavení tisku. Ale prosím tě, když ti stávající formátování tisku vyhovuje, proč je důležité mít pořady od 20:00 tučně?MK píše:Mně vyhovuje tisk pořadů od 20 hod. tučně. Takže pokud tuto změnu zavést, tak bych přivítala, aby to bylo volitelné. Rozhodně ne "natvrdo".
Přidáno do aktualizace 1.5.497
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“