Nastavení tisku jsem neměnil, ale poslední verze mi tiskne něco jiného, než mám nastaveno. Vše je posunuto o 3h
Moje nastavení tisku:
Po-Pá 20:00-00:00
So-Ne 10:00-00:00
Výstup z tiskárny:
verze 1.5.491 netiskne správně
verze 1.5.491 netiskne správně
Používám program iTV od roku 2008
Já tisknu...
Nějak nedokážu donutit program, aby mi vytiskl jen dnešní den... Kudy na to? (Jsem zde nováčkem, tak se omlouvám za jednoduchý dotaz...)
Díky.
Díky.
Re: Já tisknu...
Drbo píše:Nějak nedokážu donutit program, aby mi vytiskl jen dnešní den... Kudy na to? (Jsem zde nováčkem, tak se omlouvám za jednoduchý dotaz...)
Díky.
Zaskrtnete Tisknout porady jen v tomto dni u íºterý, u ostatních dnů to nesmí být aktivní a pak zaskrtnout Ve vlastním časovém rozsahu
mvysata píše:Zaskrtnete Tisknout porady jen v tomto dni u íºterý, u ostatních dnů to nesmí být aktivní a pak zaskrtnout Ve vlastním časovém rozsahu
To jsem udělal - respektive domnívám se, že jsem to udělal... a stejně to tiskne celý týden... jen nerozumím poznámce "u ostatních dnů to nesmí být aktivní"... Jak to mám zneaktivnit?
Drbo píše:mvysata píše:Zaskrtnete Tisknout porady jen v tomto dni u íºterý, u ostatních dnů to nesmí být aktivní a pak zaskrtnout Ve vlastním časovém rozsahu
To jsem udělal - respektive domnívám se, že jsem to udělal... a stejně to tiskne celý týden... jen nerozumím poznámce "u ostatních dnů to nesmí být aktivní"... Jak to mám zneaktivnit?
Vybere se pondeli a odskrtne se to, streda to same atd.
Zpět na „Problémy s programem iTV“