Text jsem označil myší na webu ČT, nakopíroval sem a nenačtený pořad označil tučně. Nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:
TV program: 17. 4. 2015 — Česká televize — ČT art
20:20
Fenomén Underground
Fenomén Underground
Divoký východ
Když Marcel Strýko v prosinci roku 1994 zemřel, žil již v takové izolaci, že se ani nezná přesné datum jeho smrti. Přitom byl jednou z íºstředních postav košického undergroundu i jedním z hybatelů slovenské porevoluční politiky. Dokumentární cyklus o lidech, kteří měli odvahu být svobodní i v době nesvobody. Režie B. Rychlík
videoPSTAD
21:15
Československý filmový zázrak
Do posledního dechu
Ani před beznadějnou budoucností tvůrci nerezignují. Do poslední chvíle žije československá kinematografie v plné šíři svých možností, v jednotě osobních postojů, rozmanitosti nejrůznějších poetik a hledání nových cest. Režie M. Å ulík
PST
22:15
Směšný pán
Směšný pán
I ve zlomeném srdci může dřímat naděje a láska. Český film (1969). Hrají: V. Å meral, J. Adamíra, Z. Kryzánek, C. Mayerová, E. Steimarová, J. Patočka, D. Klichová a další. Scénář J. Procházka. Kamera J. Pávek. Režie K. Kachyňa
Chyby v programech ČT
Re: Chyby v programech ČT
Aktualizoval jsem program pro všechny dny a níže uvedený pořad se v iTV nezobrazuje:
Používám program iTV od roku 2008
Já ten pořad měl v iTV zobrazený, vymazal jsem ale pro ten den data, znovu spustil iTV a normálně se mi to načetlo. Musíte tam mít něco co mění obsah stránek jinak si to nedovedu vysvětlit.
Výše uvedený problém jsem reportoval včera večer doma na W8.1, stejný pořad však chyběl dnes na jiném počítači s W7. Teď večer jsem na obou PC zaktualizoval program pro den 17. 4. 2015 a chybějící pořad se na obou zobrazil. Je zvláštní, že včera aktualizace vybraného dne nepomohla, dnes však ano. Je zvláštní, že stejná chyba byla na dvou různých PC, která se liší prakticky ve všem (ve verzi OS, v instalovaných aplikacích, dokonce i v připojení k internetu). Pouze mezi nimi jednou za týden kopíruji soubor itv.cfg a poté iTV spustím s Ctrl, aby se znovu načetla kompletní data.jis píše:Aktualizoval jsem program pro všechny dny a níže uvedený pořad se v iTV nezobrazuje:Text jsem označil myší na webu ČT, nakopíroval sem a nenačtený pořad označil tučně. Nic nepomáhá, ani aktualizace dat pro daný den:
TV program: 17. 4. 2015 — Česká televize — ČT art
21:15
Do posledního dechu
Ani před beznadějnou budoucností tvůrci nerezignují. Do poslední chvíle žije československá kinematografie v plné šíři svých možností, v jednotě osobních postojů, rozmanitosti nejrůznějších poetik a hledání nových cest. Režie M. Å ulík
PST
Mne to vcera normalne slo. Mam visty. Ani se mi nikdy neobjevil problem s temi 1000 znaky
Dnes se mi nenačetl program pro ČT1 v neděli 19. 4. od 20:00 do 24:00. Načtení dat pro tento den nepomohlo. Zkusil jsem čistou instalaci iTV a načíst data pro ČT1 - nepomohlo to.
Stejná chyba i na mém dalším PC. Nepomohlo ani znovu načíst všechny dny.jis píše:Dnes se mi nenačetl program pro ČT1 v neděli 19. 4. od 20:00 do 24:00. Načtení dat pro tento den nepomohlo. Zkusil jsem čistou instalaci iTV a načíst data pro ČT1 - nepomohlo to.
Ráno jsem to zkoušel na Windows XP, data tam byly kompletní, načtená už z dřívějška ale stejně jsem je pro tento den smazal a nechal je znovu načíst. Normálně se vše načetlo.
Teď jsem to zkoušel na Vistách, data tam také byly ale stejně jsem je smazal a nechal je znovu načíst a zase normálně se načetli.
Máte obě PC u stejného poskytovatele internetu? Něco ty data musí filtrovat nebo měnit, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Teď jsem to zkoušel na Vistách, data tam také byly ale stejně jsem je smazal a nechal je znovu načíst a zase normálně se načetli.
Máte obě PC u stejného poskytovatele internetu? Něco ty data musí filtrovat nebo měnit, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Ano, u O2. Tak udělejme pokus. Řekněte mi, jakou stránku mám zobrazit a já vám pošlu její zdrojový kód. Vy si ho pak porovnáte se svým.
Naposledy upravil(a) jis dne pon 13 duben, 2015 11:17, celkem upraveno 1 x.
Tak to by mělo být v pohodě, a nemáte na obou stejný antivir nebo firewall. Vím že před nákým rokem byl problém s Avirou která optimalizovala stránky a byl problém
Na obou je pouze Windows Firewall a Windows Defender. Na jednom W8.1 a na druhém W7. Na obou je jako defaultní prohlížeč Chrome.
Teď jsem to ještě nainstaloval na Windows 7, spustil, nastavil ČT1 a 19.4. je komplet načtený včetně pořadů od 20:00
Tato nabídka stále platí.jis píše:Ano, u O2. Tak udělejme pokus. Řekněte mi, jakou stránku mám zobrazit a já vám pošlu její zdrojový kód. Vy si ho pak porovnáte se svým.
Jinak pro info, včera jsem dal aktualizovat všechny dny a teď koukám, že program pro ČT1 v neděli 19. 4. od 20:00 do 24:00 už se načetl.
Edit: Stejně tak i na druhém PC.
Tento pořad se mi opakovaně nechce načíst: 11.09.2015 ČT1 20:00 Doktor Martin (3/16) Na vodě
V programu ČT zobrazen je: http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/ ... 015/#20:00
Nejprve jsem načetl všechny následující dny a pak opakovaně jen tento den.
V programu ČT zobrazen je: http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/ ... 015/#20:00
Nejprve jsem načetl všechny následující dny a pak opakovaně jen tento den.
Koukám na to a měl jsem ho normálně načtený, po smazání souboru s daty pro tento den 20150911.itv se znovu v pořádku načetl
Mě se to opakovaně děje na 3 různých PC s různými verzemi Windows. Asi stojí za to zmínit, že na nich neběží žádné antiviry a firewally jiné než integrované ve Windows. Navíc nejsem jediný, kdo to zde reportoval. Nahodilý text typu "2000" různě v textech programů (nejen ČT), už zde ani nezmiňuji.
Jeden společný jmenovatel zde je, programové chyby jsou v programech ČT. Už mě to popravdě docela unavuje, protože tento problém trvá více jak rok. Programu iTV se pak nedá věřit a člověk se musí dívat i na web, aby získal íºplnou informaci. Nabízel jsem se k testování (třeba nějakého buildu se zapnutým laděním), ať už konečně tu zpropadenou chybu odhalíme.
Znovu opakuji, že chyba, kterou jsem dnes hlásil se mi objevila, přestože jsem nejprve načetl všechny následující dny s podržením klávesy CTRL a pak opakovaně jsem načítal jen ten chybně načtený den a nic. Je samozřejmě možné, že chyb bylo více, i v jiných dnech, ale já jsem si všiml jen této, protože chyběl zrovna pořad na který se doma koukají.
Přece ty datové soubory se s podržením klávesy CTRL mažou, ne? Takže mě se nový program načte s chybou a vám ne, proč?
Jeden společný jmenovatel zde je, programové chyby jsou v programech ČT. Už mě to popravdě docela unavuje, protože tento problém trvá více jak rok. Programu iTV se pak nedá věřit a člověk se musí dívat i na web, aby získal íºplnou informaci. Nabízel jsem se k testování (třeba nějakého buildu se zapnutým laděním), ať už konečně tu zpropadenou chybu odhalíme.
Znovu opakuji, že chyba, kterou jsem dnes hlásil se mi objevila, přestože jsem nejprve načetl všechny následující dny s podržením klávesy CTRL a pak opakovaně jsem načítal jen ten chybně načtený den a nic. Je samozřejmě možné, že chyb bylo více, i v jiných dnech, ale já jsem si všiml jen této, protože chyběl zrovna pořad na který se doma koukají.
Přece ty datové soubory se s podržením klávesy CTRL mažou, ne? Takže mě se nový program načte s chybou a vám ne, proč?
Zpět na „Problémy s programem iTV“