mazani poradu k upozorneni
mazani poradu k upozorneni
Dobry den, jak smazu, nejlepe naraz, porady ktere jsou oznaceny k upozorneni ???
Re: mazani poradu k upozorneni
drobecek píše:Dobry den, jak smazu, nejlepe naraz, porady ktere jsou oznaceny k upozorneni ???
Ve Vyhledavani poradu se vybere Zobrazit pouze porady k upozorneni, pak se vsechny oznaci jednim tahem mysi a zmackne se prave tlacitko.
Ty ktere se oznacuji automaticky pres sablony je nutne smazat postupne pres vybrani a pak Smazat z upozorneni
Ve Vyhledavani poradu se vybere Zobrazit pouze porady k upozorneni, pak se vsechny oznaci jednim tahem mysi a zmackne se prave tlacitko.
Ty ktere se oznacuji automaticky pres sablony je nutne smazat postupne pres vybrani a pak Smazat z upozorneni
I kdyz jsem to udelal podle Vaseho navodu, nejde to pravym tlacitkem smazat pouze tam pri zmacknuti naskoci vykricniky a zase zmizi, ale porady k upozorneni tam zustanou.
Omluvam se, uz jsem na to prisel. Jsem PC laik.
drobecek píše:Ve Vyhledavani poradu se vybere Zobrazit pouze porady k upozorneni, pak se vsechny oznaci jednim tahem mysi a zmackne se prave tlacitko.
I kdyz jsem to udelal podle Vaseho navodu, nejde to pravym tlacitkem smazat pouze tam pri zmacknuti naskoci vykricniky a zase zmizi, ale porady k upozorneni tam zustanou.
Omluvam se, uz jsem na to prisel. Jsem PC laik.
Pokud jsou cervene bez vykricniku tak jsou oznaceny pres sablonu k automatickemu upozornovani ...
Zpět na „Problémy s programem iTV“