Jak jste si mozna nekteri vsimli tak dnes se zacal projevovat problem s aktualizaci stanic TV programu. Problem je v datech z idnes.cz, kde pridali souhlas s reklamama a protoze to tam chtej odkliknout rucne, tak to iTV nepobere. V prvni chvili to vypadalo, ze je s iTV konec, protoze jsem zadnou nahradu zdroje dat nenasel, samozrejme mne to sr.a.lo moc protoze sam na to koukam kdyz sedim u PC. Takze jsem zacal hledat reseni jak toto obejit a jediny zpusob je data stahnout rucne a ulozit po jednotlivych dnech na muj server s daty. Vyhoda je, ze se to bude rychle stahovat, budou tam i obrazky z puvodniho serveru, nevyhoda, ze se to musi porad aktualizovat a hlidat a info o poradu vyhodi web s infem z idnes.
Vzhledem k tomu, ze lidi kteri si iTV plati je stale mene tak jsem se rozhodnul, ze ty nove licence budou uz pouze na pul roku a prodlouzeni na 7 mesicu. Tech 200 Kc mam uz od zacatku, nekdy od roku 2008, to uz je 16 let. Pokud si nekdo licenci neprodlouzi, tak mu to samozrejme nebudu mit za zle, pri dnesni cenach, kdyz je 200 Kc malem cena obeda (no s pitim je to urcite vic) to snad nebude pro tu vetsinu vernych uzivatelu problem. Nechci to uplne odpiskat, ten program bych si tak jako tak pro sebe nak udrzoval protoze je pro mne uzitecny a tezko si dovedu predstavit plochu bez aktualne bezicich poradu a hlavne upozornovani pres sablony.
Dekuji za pochopeni
Milan Vyšata
Aktualizace iTV bude nekdy dneska vecer, jeste to poradne zkontroluju
Aktualizace TV programu
-
Re: Aktualizace TV programu
Dobrý den
Není možné brát programy z Paraboly ? Na Idnes nejsou vůbec flexibilní s ůpravami stanic.
Děkuji
Není možné brát programy z Paraboly ? Na Idnes nejsou vůbec flexibilní s ůpravami stanic.
Děkuji
Re: Aktualizace TV programu
Nekoukal jsem na zdrojak jestli by to vubec slo parsovat ale program je tam na 5 dni a bez obrazku k poradum, ten program z idnes tam nahravam kazdej den rano protoze je tam ten 14.den, a pak k tomu jeste 7.den. Samozrejme nejaky zmeny na posledni chvili neohlidam, nemuzu u toho sedet jak na nakym dohlizecim centru...
Zpět na „Problémy s programem iTV“