Chyby v programech ČT
Chyby v programech ČT
Nějak často se stává, že v ČT1 se objeví např. Odpoledne program ČT2 a zbytek programu je jinak správný a nebo nějaké jiné pořady ikdyž na stránce ČT je program správný.
Re: Chyby v programech ČT
Podle mne maji v okamziku stahovani dat ten program prohozeny. Dejte si v nastaveni u programu CT Po spusteni aktualizovat data pro aktualni den. Aspon
do doby nez to zase pobezi v poradku
do doby nez to zase pobezi v poradku
Aktualizace dat nepomohla chyba tam byla pořád. Dnes zase třeba chybí v programu uveden seriál Hop a trop (21.30 ČT1) ikdyž u programu ČT je napsán. Takže vzhledem k častým chybám, které by u placeného softwaru být neměli, začínám přemýšlet jestli prodloužím předplatné plné verze.
Koukám na to a u programu ČT1 mám normálně tento pořad uvedený a na stránkách ČT je také. A při ruční aktualizaci
se také načetl. On může být problém také třeba ve firewallu který klidně mění obsah stránek a může z nich dát něco pryč a iTV pak správně nerozparsuje data, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Jinak prodloužení licence je zcela na Vás...
se také načetl. On může být problém také třeba ve firewallu který klidně mění obsah stránek a může z nich dát něco pryč a iTV pak správně nerozparsuje data, jinak si to nedovedu vysvětlit.
Jinak prodloužení licence je zcela na Vás...
Já bohužel musím tento problém s programy ČT v poslední době potvrdit.
Např. dnes v sobotu dopoledne mi chybělo Století létání v 10:50 na ČT2, musel jsem aktualizovat data pro tento den a to pomohlo.
Zítra v neděli je na ČT2 ve 22:00 Půlnoční kovboj:
Program iTV však ukazuje něco jiného:
Zde však nepomůže ani Aktualizace dat pro daný den, ani Aktualizace dat pro všechny dny.
Např. dnes v sobotu dopoledne mi chybělo Století létání v 10:50 na ČT2, musel jsem aktualizovat data pro tento den a to pomohlo.
Zítra v neděli je na ČT2 ve 22:00 Půlnoční kovboj:
Program iTV však ukazuje něco jiného:
Zde však nepomůže ani Aktualizace dat pro daný den, ani Aktualizace dat pro všechny dny.
Používám program iTV od roku 2008
Tak na to se kouknu, pokud nepomuze aktualizace tak na tu chybu prijdu
Mně se to načetlo v pořádku, máte tam tu chybu i teď?
Program iTV jsem ukončil a znovu spustil, po spuštění provedl automatickou aktualizaci a přesto zobrazil program opět nesprávně:
Pak jsem z menu zvolil aktualizovat tento den a již zobrazuje program správně:
Jak mám nastaveny možnosti spouštění a připojení:
Pak jsem z menu zvolil aktualizovat tento den a již zobrazuje program správně:
Jak mám nastaveny možnosti spouštění a připojení:
Ta automaticka aktualizace vpravo dole je pro aplikaci, pro jednotlive stanice se vybira u seznamu stanic
Pro žádnou stanici nemám nastavenou automatickou aktualizaci po spuštění pro aktuální den. Program iTV mi běží trvale.
Stejně by to nezabránilo ukazovat chyby v zítřejším programu, viz ukázky výše.
Pokud budete potřebovat nějaké logy, cokoliv, dejte vědět.
Stejně by to nezabránilo ukazovat chyby v zítřejším programu, viz ukázky výše.
Pokud budete potřebovat nějaké logy, cokoliv, dejte vědět.
Kdyz ji zapnete tak to na zacatku dne ty stanice zaktualizuje. Protoze to vypada na problem na strankach ceske televize.
To je zvláštní, protože jsem si nikdy podobných chyb na stránce ČT s programem http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/ nevšiml.mvysata píše:Protoze to vypada na problem na strankach ceske televize.
To je řešení pouze pro aktuální den, ale jak mít program v pořádku a bez chyb i pro následující dny?mvysata píše:Kdyz ji zapnete tak to na zacatku dne ty stanice zaktualizuje.
Problém je ze je tam chyba, není tam uveden cas
Zpět na „Problémy s programem iTV“