Dobry den,
nevim co mam delat
mam reg verzi iTV
antivir windows 11 smazal Itv.exe
co stím.
iTV zablokoval microsoft defender
iTV zablokoval microsoft defender
preinstalace
Re: iTV zablokoval microsoft defender
mám přesně to samé, problém je že když chci znovu nainstalovat program tak ho defender zablokuje, ale já přitom mám Eset antivir tak nechápu proč do toho ještě ten přiblej mrkvosoft musí krafat:-( a mám win 10
edit - vypnul j sem natvrdo defender a zablokoval mi to i Eset.... takže po aktualizaci se to potento.
edit - vypnul j sem natvrdo defender a zablokoval mi to i Eset.... takže po aktualizaci se to potento.
Eset
V nastaveni Esetu je Ochrana pocitace a tam Rezidentni ochrana souboroveho systemu a tam se klikne vpravo na tlacitko a upravit vyjimky a prida se cesta C:\Program Files (x86)\iTV\* a je to. A z karanteny se obnovi iTV.exe
A takhle ve Windows 10-11
V Zabezpeceni windows a tam historie ochrany a Nastaveni ochrany pred viry a hrozbami a tam spravovat nastaveni, dole je Vylouceni
a pridat a odebrat a tam pridate slozku C:\program files (x86)\itv a bude klid naporad. Dela to jen kdyz se vyda nova verze a tech nastesti moc neni.
Jestli nekdo mate v Microsoftu znamy tak to muzete nahlasit, protoze ja to hlasil pred tejdnem ze maji falesnou detekci ale je to k nicemu... ty vubec nezajima ze jejich priblbly programy mazou funkcni aplikace a nedovolate se nikde...
V nastaveni Esetu je Ochrana pocitace a tam Rezidentni ochrana souboroveho systemu a tam se klikne vpravo na tlacitko a upravit vyjimky a prida se cesta C:\Program Files (x86)\iTV\* a je to. A z karanteny se obnovi iTV.exe
A takhle ve Windows 10-11
V Zabezpeceni windows a tam historie ochrany a Nastaveni ochrany pred viry a hrozbami a tam spravovat nastaveni, dole je Vylouceni
a pridat a odebrat a tam pridate slozku C:\program files (x86)\itv a bude klid naporad. Dela to jen kdyz se vyda nova verze a tech nastesti moc neni.
Jestli nekdo mate v Microsoftu znamy tak to muzete nahlasit, protoze ja to hlasil pred tejdnem ze maji falesnou detekci ale je to k nicemu... ty vubec nezajima ze jejich priblbly programy mazou funkcni aplikace a nedovolate se nikde...
paráda už to zase maká, díky. Také mne to mohlo napadnout samotného, dát ITV do výjimek. Každopádně ještě jednou díky, zvykl jsem si na to, že ho v pc mám.
Dobry den,
děkuji Vam za pomoc,a už mi to jede. Npřidání do vyjimky pomohlo.
Jsem spokojen.
S pozdravem
kmet
děkuji Vam za pomoc,a už mi to jede. Npřidání do vyjimky pomohlo.
Jsem spokojen.
S pozdravem
kmet
preinstalace
Tak super, ted uz budete mit klid...
Zpět na „Problémy s programem iTV“