Pády iTV
Re: Pády iTV
Jedine co ma jiny zdroj dat, je Barrandov Plus, prehodim ho jinam jestli to pomuze...
Dnes mi začal z ničeho nic padat iTV, jak jsem zde viděl tak jsem zkusil odmazat itv soubory. Padá při načítání rádia Proglas
Tak by to melo byt dobry, staci restartovat a aktualizovat iTV.
Také mi program iTV po poslední aktualizaci začal padat okamžitě po spuštění a to na dvou různých počítačích. Vymazal jsem všechny soubory *.itv, čímž jsem přišel o historii, program si po spuštění znovu vše načetl, ale nakonec zase spadl.
Když ho teď znovu spustím, tak běží.
Když ho znovu spustím a přitom podržím klávesu ctrl, tak běží.
Mám v něm 12 stanic a pro všechny se program zobrazuje.
Čím to mohlo být?
Když ho teď znovu spustím, tak běží.
Když ho znovu spustím a přitom podržím klávesu ctrl, tak běží.
Mám v něm 12 stanic a pro všechny se program zobrazuje.
Čím to mohlo být?
Používám program iTV od roku 2008
Priste staci mazat jen iTV soubory s aktualnim datumem a novejsim, ty starsi na to nemaji vliv a muzou tam zustat. Stejne jako kdyz se podrzi klavesa CTRL.
Pokud tam mate jen 12 stanic tak mi napiste jake a ja to zkusim u sebe.
Pokud tam mate jen 12 stanic tak mi napiste jake a ja to zkusim u sebe.
Tak jsem to našel, dělalo to při načítání stanice FilmBox na 2.1.2017, stačí iTV aktualizovat a už to půjde. Navíc jsem tam přidělal ukládání log soubory s výpisem které stanice se zrovna načítají, podle čeho se dá pak určit při načítání které stanice a jakého data se to zaseklo.
Přesně, to byla moje 12. stanice. Omlouvám se, že jsem nereagoval, jsem v práci, odpověděl bych až večer.admin píše:Tak jsem to našel, dělalo to při načítání stanice FilmBox na 2.1.2017, stačí iTV aktualizovat a už to půjde
Perfektní, díky moc za opravu.admin píše:Navíc jsem tam přidělal ukládání log soubory s výpisem které stanice se zrovna načítají, podle čeho se dá pak určit při načítání které stanice a jakého data se to zaseklo.
Používám program iTV od roku 2008
Dobrý den, dnes mě program z ničeho nic padá ihned po spuštění (win 10) - nepomáhá ani spuštění kompatibility. ani jako správce.
Poslete mi na mail soubor itv.log z adresare s iTV, vim o Proglasu ktery zpusobuje padani pri nacitani, jestli ale nepada jeste neco.
Nebo kouknete na ten itv.log ktera stanice je tam uvedena jako posledni
Nebo kouknete na ten itv.log ktera stanice je tam uvedena jako posledni
Tak je to opravené...
Po poslední aktualizaci Win 10 mi začal padat iTV. Spustí se se startem Win tak, jak je nastaveno, ale okamžitě spadne... Pokud naskočí nějaká aktivní upozornění, nejde s nimi nic dělat, za chvíli zmizí ikona z lišty a tím to končí.
Zkuste pri startu iTV podrzet klavesu CTRL, zrejme se spatne nahrala data a ted to pada. Pokud by to nepomohlo tak se kouknete do souboru itv.log na jmeno posledni nacitane stanice, jestli to nepada na ni.
admin píše:Zkuste pri startu iTV podrzet klavesu CTRL, zrejme se spatne nahrala data a ted to pada. Pokud by to nepomohlo tak se kouknete do souboru itv.log na jmeno posledni nacitane stanice, jestli to nepada na ni.
Zkusil jsem - bylo to trochu lepší v tom, že se viditelně delší dobu načítaly programy, dokonce jsem mohl i otevřít okno programu a tak, ale cca po třech minutách to spadlo stejně. Druhý pokus identický. Nevím, v jakém pořadí se nahrávají programy, ale podle logu se mi zdá, že se nahrálo všechno, respektive pokud způsobila pád nějaká stanice, tak poslední, co mám v seznamu a to je ČR 1 - Radiožurnál.
Bylo to tim Radiozurnalem. Zkuste program restartovat...
Zpět na „Problémy s programem iTV“