- Posunutý/chybějící program.
Å patně se dopředu načítal program, takže nefungovalo upozorňování přes šablony, když se např. pořady pro daný den zobrazovaly chybně až po půlnoci, nebo vůbec. Ba dokonce se tímto posunem pak označily zcela nesprávně íºplně jiné pořady následující den, takže to byl občas totální zmatek. - Křížení kanálů.
Často se stávalo, že se např. na ČT1 odpoledne objevil objevil např. program ČT2, následující program pak již byl správně. Takže nastal ultra chaos. - Chybějící pořady.
Občas chyběly konkrétní pořady, většinou ty nejdůležitější, na které bylo na stránkách ČT nějaké výrazné/netradiční upozornění, nebo u nich chyběl čas, takže si s tím iTV při načítání dat nebyl schopen poradit. - Náhodné textové řetězce.
I tím se někdy rozbilo upozorňování na pořady. - Hlášení programu.
Nejen tyto chyby způsobovaly, že hlášení programu byla plná chyb.
Pokud někdo nevyužíval aplikaci iTV naplno, např. upozorňování na pořady přes šablony nebo export oblíbených pořadů do kalendáře a to klidně pro celou rodinu do všech zařízení a tím pádem mu tyto chyby nevadily, nebo unikaly, tak vlastně aplikaci iTV nepotřebuje a měl by si vystačit s programem tištěným nebo na webu.
S novým zdrojem se mi programy ČT načetly správně na dva týdny dopředu, hlášení programu jsou prosta jakýchkoliv chyb a zatím jsem na žádné náhodné řetězce typu " 2000 " nenarazil. To je po dvou letech a osmi měsících trápení konečně pozitivní změna.
Ale asi jsme se změnou zdroje dat přišli o atributy pořadů, což je krok zpět a hodně mi to chybí a musím kvůli tomu znovu paralelně k aplikaci iTV používat i TV program na stránkách ČT.
Netuším, co je novým zdrojem a zda tam tyto atributy také nejsou, pak se opět mohly zobrazovat. Admine, jak je to?
P = Premiéra
L = Živě
)D( = Duální
D = Dolby
ZJ = Znakový jazyk
T = V pův. znění s tit.
ST = Skryté titulky
AD = Zvukový popis
HD = Ve vysokém rozlišení
čb = Černobíle
4:3 = Formát 4:3
* = Nevhodné pro děti