Funkce "právě běží" problém

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
Olda

Funkce "právě běží­" problém

Příspěvekod Olda » úte 17 březen, 2009 22:34

Při použití­ funkce "právě běží­" se mně u řady programů, zejména cizí­ch zobrazují­ i pořady, které již proběhly. Třeba nyní­ večer tam jsou programy s dopolední­ch hodin Viasat,polské stanice, SAT,RTL a další­. Program na tento den jsem aktualizoval a vše tam zůstalo. Rovněž některé mnou vybrané pořady i když již skončily v předvolbě zůstaly. I po vypnutí­ a zapnutí­ programu.
Rovněž mám dotaz ? Mezi vybrané pořady k upozornění­ se mně občas dostanou takové, které nebyly předvoleny...mezi dobou vysí­lání­ není­ " ! ", ale " i " a žádné programy jako vyhledané k upozornění­ nemám. Tato upozornění­ ozn. " i " nejdou zrušit, při pokusu se změní­ na " ! " a po opětovném vypnutí­ je tam zase " i " . :?: :roll: [/b]

admin
Site Admin

Re: Funkce "právě běží­" problém

Příspěvekod admin » stř 18 březen, 2009 9:45

Olda píše:Při použití­ funkce "právě běží­" se mně u řady programů, zejména cizí­ch zobrazují­ i pořady, které již proběhly. Třeba nyní­ večer tam jsou programy s dopolední­ch hodin Viasat,polské stanice, SAT,RTL a další­. Program na tento den jsem aktualizoval a vše tam zůstalo. Rovněž některé mnou vybrané pořady i když již skončily v předvolbě zůstaly. I po vypnutí­ a zapnutí­ programu.
Rovněž mám dotaz ? Mezi vybrané pořady k upozornění­ se mně občas dostanou takové, které nebyly předvoleny...mezi dobou vysí­lání­ není­ " ! ", ale " i " a žádné programy jako vyhledané k upozornění­ nemám. Tato upozornění­ ozn. " i " nejdou zrušit, při pokusu se změní­ na " ! " a po opětovném vypnutí­ je tam zase " i " . :?: :roll: [/b]

K tomu zobrazovani poradu ktere probehly: Zrejme byla chyba na serveru odkud se data stahovala ze se zrovna stahla ve spatnem poradi. Ted jsem koukal ze treba dnes mi to psala Nova, po aktualizaci dne to bylo v poradku.

To ze se tam dostanou nepredvolene porady je tim ze byly oznaceny pres sablonu, automaticke upozornovani, zrejme splnily nekterou zadanou podminku a tim padem je to oznacilo.

Olda

Funkce "právě běží­" problém

Příspěvekod Olda » stř 18 březen, 2009 12:52

Dí­ky za odpověď. Dnes už je to v pořádku,snad aktualizace pomůže. Co se týká toho. ze se tam dostanou nepředvolené porady je tim, že byly označeny přes šablonu..... Tak já nikdy žádné programy přes šablonu nehledal ani neoznačoval. Je to maličkost a dá se s tí­m fungovat. :idea:

admin
Site Admin

Re: Funkce "právě běží­" problém

Příspěvekod admin » stř 18 březen, 2009 13:19

Olda píše:Dí­ky za odpověď. Dnes už je to v pořádku,snad aktualizace pomůže. Co se týká toho. ze se tam dostanou nepředvolené porady je tim, že byly označeny přes šablonu..... Tak já nikdy žádné programy přes šablonu nehledal ani neoznačoval. Je to maličkost a dá se s tí­m fungovat. :idea:

Dejte si Vyhledavani poradu a pak se podivejte do toho rozbalovaciho combo boxu jestli tam nejsou nejake polozky navic, je mozne ze jste si je zadal omylem. Jinak neni mozne aby se jentak oznacovali.

Zpět na „Problémy s programem iTV“