Dnešní pořady k upozornění

Co se jinam nevešlo ...
avod

Dnešní­ pořady k upozornění­

Příspěvekod avod » úte 01 leden, 2013 15:21

Dobrý den,
mám na další­ den označeny např. 3 programy a když druhý den ráno zapnu PC, tak mi vyskočí­ těch pořadů k upozornění­ ne 3, ale včera třeba 20, které vůbec nemám označeny. Ty mnou označené mají­ u sebe vykřiční­k, takže to poznám, které mám označeny, ale vadí­ mi vyskočení­ těch ostatní­ch neoznačených programů.
Kde dělám chybu?
Děkuji za odpověď.
Tonda
P.S. Ještě mě napadlo, jestli to není­ tí­m, že některé pořady v programu mám zobrazeny tučně červeně, jako ty, které mám skutečně označeny. Ty označené mám ale s vykřiční­kem :cry:

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 01 leden, 2013 17:31

Mate nastavenou sablonu ktera Vam ty dalsi porady oznaci. Ve vyhledavani a oznacovani poradu k upozorneni najdete oznaceny porad ktery oznaceny nechcete a pod nim u informaci se zobrazi podle ktere sablony byl program nastaven k upozorneni a tu pak smazete.

avod

Příspěvekod avod » úte 01 leden, 2013 18:06

mvysata píše:Mate nastavenou sablonu ktera Vam ty dalsi porady oznaci. Ve vyhledavani a oznacovani poradu k upozorneni najdete oznaceny porad ktery oznaceny nechcete a pod nim u informaci se zobrazi podle ktere sablony byl program nastaven k upozorneni a tu pak smazete.

To jsem si myslel taky, ale žádný z těch tučně označených pořadů v šabloně nemám. Když bych chtěl zrušit šablonu, tak by mi to nejprve nabí­dlo možnost tu šablonu vytvořit, ale musí­m nejprve šablonu vytvořit a potom teprve zrušit.
Nebo se mi v pořadech k upozornění­ objevuje přes 15 pořadů na ČT24, kde nemám vůbec nic označeného :o a jsou tam programy tučně červené, ale taky jenom modré /mám v nastavení­, aby se mi označené pořady označovaly tučně a červeně/.
Mám ještě jednu kopii programu v NB a ta funguje bez problémů.
Myslí­te, že bych měl ten program v PC odinstalovat /zálohovat cfg/ a znovu nainstalovat?

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 01 leden, 2013 21:17

A nebo jestli nemate nejakou sablonu v sablony.txt

avod

Příspěvekod avod » stř 02 leden, 2013 17:35

Tak jsem program odinstaloval, zkopí­roval key a cfg soubor a výsledek je jako předtí­m:

Obrázek

Pouze pořad na Nově od 20,00 hod. mám přitom označený, jak jde vidět z vykřiční­ku mezi časy.
Žádnou šablonu.txt. jsem nevytvářel.
Tak teď "babo" raď :wink:

Ale teď se dí­vám, že když najedu v otevřeném programu na ten tučně zbarvený a neoznačený pořad, tak se mi nahoře v okně kromě popisu programu zobrazí­

Å ablony použité k upozornění­: Pří­běhy

Tak v tom asi bude ten "zakopaný pes". Poradí­te mi, jak se té šablony zbavit?
Dí­ky předem

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 03 leden, 2013 12:15

Vyberte ji z rozbalovaciho seznamu Text/Sablona a dejte smazat z upozorneni a je to.

avod

Příspěvekod avod » čtv 03 leden, 2013 20:26

Heuréka!!! A je to!!!
Dí­ky za trpělivost a radu.
Tonda

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 04 leden, 2013 7:46

Tak to jsem rad ze to slo.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“