nastavenie upozornenia na program

Co se jinam nevešlo ...
dandusko

nastavenie upozornenia na program

Příspěvekod dandusko » úte 30 červen, 2009 23:16

k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
Nedalo by sa to nejako nastavit tak ,ze by to upozornovalo minutu ,dve vopred???
diki

admin
Site Admin

Re: nastavenie upozornenia na program

Příspěvekod admin » stř 01 červenec, 2009 8:53

dandusko píše:k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
Nedalo by sa to nejako nastavit tak ,ze by to upozornovalo minutu ,dve vopred???
diki

Chci udelat lepsi a komplexnejsi nastaveni programu kde by uz melo byt vice moznosti nastaveni upozorneni, tak vydrzte ...

dandusko

Příspěvekod dandusko » stř 01 červenec, 2009 11:12

ok, diki, ja som sa len opytal,popripade upozornil nato, este raz dik

mace

Příspěvekod mace » stř 01 červenec, 2009 18:07

mvysata píše:
dandusko píše:k tomuto by som len chcel dodat,ze by bolo fajn kebyze to upozornenie zacne aspon minuktu dve skor,lebo napr: na HBO ked si dam upozornenie na film /iTV ma upozorni na film ze zacina/ tak pokým pridem k telke tak uz film bezi.
diki

Chci udelat lepsi a komplexnejsi nastaveni programu kde by uz melo byt vice moznosti nastaveni upozorneni, tak vydrzte ...

K té změně,nešlo by když už na tom pracuješ přidat i možnost spuštění­ programu třeba až po 60-90 sec?Občas se mi stane při spuštění­ win,že jak začne ITV startovat a načí­tat data zamrzne mi lišta v XP a musí­m restartovat..měl sem zapnutých i těch 30 sec.Teď to mám tak,že si spouští­m ITV sám až po nastartování­ všeho v pc.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 01 červenec, 2009 21:57

mace píše:
mvysata píše:
diki

K té změně,nešlo by když už na tom pracuješ přidat i možnost spuštění­ programu třeba až po 60-90 sec?Občas se mi stane při spuštění­ win,že jak začne ITV startovat a načí­tat data zamrzne mi lišta v XP a musí­m restartovat..měl sem zapnutých i těch 30 sec.Teď to mám tak,že si spouští­m ITV sám až po nastartování­ všeho v pc.

Jo, to by slo, to tam udelam, moznost nastavit si vlastni zpozdeni pri spusteni.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“