Zrušení upozornění

Co se jinam nevešlo ...
Cessy

Zrušení­ upozornění­

Příspěvekod Cessy » stř 02 květen, 2012 18:39

Můžete mi někdo poradit jak zrušit nastavené upozornění­? Chtěl bych všechny co tam mám zrušit, protože jsem se nevšiml, že lze nastavit v jakých hodinách, takže donedávna měl budil telefon třeba v půl šesté ráno, že poběží­ "taxí­k" :))))

Udělal jsem ta myslí­m šablonu pořadu a teď ne a ne se toho zbavit, přesto, že si vyberu zrušit upozornění­, tak pořád je to tučně a pořád to upozorňuje. Měl jsem to vyexportováno do Google, to jsem musel zrušit..... prostě, potřebuje vyčistit upozornění­ komplet, abych mohl začí­t znovu

Dí­ky za radu předem :)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 02 květen, 2012 19:16

Najednou smazat vsechny sablony nejde, musi se mazat jedna po druhy, leda bych to tam dodelal jestli jich mate tak hodne.

Cessy

Příspěvekod Cessy » stř 02 květen, 2012 19:39

No já se snaží­m je mazat jednotlivě, ale vydá to takový podivný pazvuk, takže si myslí­m, že to zrušeno není­ a naví­c, jak jsem psal je pořad furt tučně zobrazen, což asi ukazuje také na to, že je pořád aktivní­ upozornění­

Cessy

Příspěvekod Cessy » stř 02 květen, 2012 19:42

Už se to povedlo - do šablony musí­m napsat název toho pořadu a pak "zrušit šablonu"

Omlouvám se na zdržování­ :)

Cessy

Příspěvekod Cessy » stř 02 květen, 2012 20:03

Přesto ještě jednu otázku - jak smažu již uplynulé pořady v kalendáři. Ani v mobilu ani v Google kalendáři v tomto vyexportovaném a synchronizovaném kalendáři nemám nabí­dku "Smazat". Pokud to opravdu nejde, tak bych si kalendář tedy pěkně zaplevelil :( a zase couvnu z exportu (což bude ale škoda)

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 02 květen, 2012 20:35

Exportujou se vzdycky porady z aktualniho dne + dopredu, o mazani zpet by se mel starat Google, myslim si ze jsem to videl i nekde v jeho nastaveni.

Cessy

Příspěvekod Cessy » stř 02 květen, 2012 20:39

No Google nenabí­zí­ smazání­, uvidí­m, jestli třeba zí­tra automaticky už neuvidí­m "Den D", pokud to zůstane v kalendáři, tak ho dávám pryč :(

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 02 květen, 2012 21:01

V nastaveni kalendare Google je zalozka obecne a tam Tlumení­ událostí­ a tam se zaskrtne Ztlumit minulé události

A jinak koukam ze se mi v kalendari Google zobrazuje akorat dnesek + dopredu, zpet tam nemam.

Cessy

Příspěvekod Cessy » čtv 03 květen, 2012 6:06

Koukám, že v Google prošlé pořady se už nezobrazují­, to by šlo, ale nemohu se toho pak zbavit v telefonu - nejde to smazat a mám to i po syncronizaci, takže nic

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 03 květen, 2012 6:34

Mam Android a tam mi to nezustava, tak nevim. Treba to tam jde nekde nastavit.

Cessy

Příspěvekod Cessy » čtv 03 květen, 2012 6:37

Tak to jsem z toho blázen, neví­m jak je to možné, zkusí­m si s tí­m ještě pohrát a uvidí­m. Dí­ky :)

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“