Profily v programu iTV

Co se jinam nevešlo ...
rotvajler

Profily v programu iTV

Příspěvekod rotvajler » úte 07 červen, 2011 11:40

Dobrý den,

měl by návrh na vylepšení­ programu který si myslí­m bych uví­tal nejen já. Chtěl bych se zeptat jestli by v programu iTV nešly vytvořit profily nebo jak to nazvat. Abych upřesnil o co mi jde. Takže mám program nainstalovaný na notebooku se kterým cestuji a všude mám trochu jiný pří­stup k TV, např. doma UPC Direct, u rodičů UPC kabel, na chalupě Skylink atd. a všude jsou trochu jiné programy, jistě ví­te jak to myslí­m. Proto bych se chtěl zeptat jestli by nebylo možné do programu zařadit např. tři profily kde by člověk měl uložené stanice pro konkrétní­ mí­sto a mohl mezi nimi přepí­nat protože pořád to měnit nebo naopak mí­t to všechno naráz je velmi nepřehledné i nepohodlné. Myslí­m, že by se jednalo o velice užitečnou funkci.

P.S. nechci zakládat další­ topic tak bych chtěl pouze upozornit, že momentálně nenačí­tá program Prima Cool.

Děkuji

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » úte 07 červen, 2011 11:47

Jojo, urcite by to byla uzitecna funkce, zkusim to nejak vymyslet, snad to nebude moc komplikovane.

K tomu Cool, uz jsem jim psal, momentalne pracuji na oprave dostupnosti TV programu na jejich strankach z kterych si iTV nacita data.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » úte 07 červen, 2011 12:16

Děkuji, bylo by to super.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » úte 21 červen, 2011 19:15

Chtěl bych se pouze zeptat jak to s tí­mto vypadá? Bude možné to do programu přidat? Moc děkuji za odpověď.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » stř 22 červen, 2011 15:19

Zatim jsem na to jeste nekoukal, pracuji ted na automatickem exportu poradu k upozorneni na internet ve formatu pro Google kalendar nebo treba iPhone coz vidim ted jako prioritu a uzitecnou funkci pro synchronizaci mobilnich zarizeni s iTV.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » stř 22 červen, 2011 16:57

Děkuji za odpověď, ale prosí­m nezapomeňte. Jinak synchronizaci s Google Calendar určitě vyzkouší­m.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pát 24 červen, 2011 14:46

Tak profily jsou hotove, budou dnes v nove verzi, myslim ze to bude v pohode.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » stř 29 červen, 2011 22:20

Dí­ky moc, už použí­vám. Nemá chybu. :D

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 04 červenec, 2011 6:30

Tak to jsem rad. Jeste tam asi jeste udelam po prepnuti profilu dotaz jestli se nemaji dotahnout chybejici data pro stanice ktere nebyly v predchozim profilu.

Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“