Dobrý deň.
Program pre Discovery CE mi načíta len na pár dní dopredu a po prejdení
týchto dní mi ukazuje, že nie síº žiadne dáta. Musím dať ručne aktualizovať program pre tento deň, aby mi ich načítalo. Mám aj pre tíºto stanicu nastavené Po spuštění aktualizovat TV program pro aktuálni den, ale to nepomáha, lebo používam režim spánku - hybernáciu a tak iTV stále beží aj vyše 1 týždňa. Kedy sa dala pridať funkcia pre automatickíº aktualizáciu programu staníc aj pri prebudení sa počítača z režimu spánku alebo pri zmene dňa na ďalší, tým by sa mí´j problém vyriešil.
ďŽakujem.
Aktualizácia dát Discovery CE
Po aktualizácii programu 19.2. večer na 1.6.599 a hneď nato aktualizácii všetkých dní mi dnes ukazuje na Discovery CE Žádna data pro tento den.
Počítač nemám vypnutý - reštartovaný už 12 dní, stále na noc používam Dlhodobý spánok. Teraz po ukončení a novom spustení iTV už mi Discovery CE ukazuje program na dnes. Toto by som potreboval, aby robil napr. 1x za deň, aby automaticky dotiahol chýbajíºce dáta, aj keď iTV neukončím. Keď mám zakliknutíº položku Po spuštení aktualizovat TV program pro aktuální den, tak nech mi načíta aj aktuálne dáta na dnešok. Napr. by mohol sledovať, kedy sa naposledy aktualizovali dáta a po prejdení 24 a viac hodín sa automaticky zaktualizujíº. Alebo po určitej hodine v dni iTV skontroluje, či boli v ten deň aktualizované dáta, a ak nie, tak ich zaktualizuje. ďŽakujem.
Počítač nemám vypnutý - reštartovaný už 12 dní, stále na noc používam Dlhodobý spánok. Teraz po ukončení a novom spustení iTV už mi Discovery CE ukazuje program na dnes. Toto by som potreboval, aby robil napr. 1x za deň, aby automaticky dotiahol chýbajíºce dáta, aj keď iTV neukončím. Keď mám zakliknutíº položku Po spuštení aktualizovat TV program pro aktuální den, tak nech mi načíta aj aktuálne dáta na dnešok. Napr. by mohol sledovať, kedy sa naposledy aktualizovali dáta a po prejdení 24 a viac hodín sa automaticky zaktualizujíº. Alebo po určitej hodine v dni iTV skontroluje, či boli v ten deň aktualizované dáta, a ak nie, tak ich zaktualizuje. ďŽakujem.
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“