Dobrý den, jsem překvapen, že nelze bez problémů instalovat iTV v rámci jedné stanice na různé OS (w2k,XP,Vista,W7,Linux).
Nerozumím Vaší odpovědi na "starý" dotaz:
Cituji
Dobrý den,měl bych dotaz nešel by používat ITV program na jedním PC,ale na dvouch systémech,mám sedmičky a chtěl bych používat ještě XP.
Díky za odpověď.
Valehrach
Odpověď:
Pokud se odesle Prideleni klice z druheho OS a puvodni klic pote zustane stale aktivni pak pujde iTV pouzivat na obou OS, pokud ne a puvodni klic bude zablokovan tak to bohuzel nepujde.
Konec citace
Kdo "určuje", že původní klíč zůstane aktivní? Kdo ho zablokuje? To snad není háhodné! Mám teď stejný problém. Odeslal jsem registraci z "nového" OS (XP) a zřejmě iTV nebude funkční na w2k. To se mi nelíbí. Pokud vím, tak v podmínkách je uvedeno, že licence platí na jednu stanici. To výše popsaná situace neporušuje.
Děkuji za odpověď.
Pivec
iTV na jednom PC s více OS
Re: iTV na jednom PC s více OS
pivec píše:Dobrý den, jsem překvapen, že nelze bez problémů instalovat iTV v rámci jedné stanice na různé OS (w2k,XP,Vista,W7,Linux).
Nerozumím Vaší odpovědi na "starý" dotaz:
Cituji
Dobrý den,měl bych dotaz nešel by používat ITV program na jedním PC,ale na dvouch systémech,mám sedmičky a chtěl bych používat ještě XP.
Díky za odpověď.
Valehrach
Odpověď:
Pokud se odesle Prideleni klice z druheho OS a puvodni klic pote zustane stale aktivni pak pujde iTV pouzivat na obou OS, pokud ne a puvodni klic bude zablokovan tak to bohuzel nepujde.
Konec citace
Kdo "určuje", že původní klíč zůstane aktivní? Kdo ho zablokuje? To snad není háhodné! Mám teď stejný problém. Odeslal jsem registraci z "nového" OS (XP) a zřejmě iTV nebude funkční na w2k. To se mi nelíbí. Pokud vím, tak v podmínkách je uvedeno, že licence platí na jednu stanici. To výše popsaná situace neporušuje.
Děkuji za odpověď.
Pivec
Napiste mi na email o jake klice se jednalo (XP i Win2000), podivam se na to. O tom ze by se automaticky poskytovaly klice pro vice operacnich systemu na jednom PC nikde nic psano neni. Aktivacni klice blokuji ja na zaklade registracniho klice. Je tedy pouze na mne jestli puvodni klic zustane platny nebo ne.
Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“