Přece jen ho zmíním, protože způsobuje, že nefunguje vyhledávání a označování pořadů, neboť např. na takto stažený název pořadu "Impérium - Mafie v A 2000 tlantic City III" nezafunguje šablona "Impérium - Mafie v Atlantic City". Není to tedy jen kosmetický problém.jis píše:Nahodilý text typu "2000" různě v textech programů (nejen ČT), už zde ani nezmiňuji.
Chyby v programech ČT
Re: Chyby v programech ČT
Používám program iTV od roku 2008
Netuším proč se to tam objevuje a tím pádem ani jak to odstranit, programem iTV to není, to by dělalo všem.
Prosím ostatní, aby vyzkoušeli vyhledat text "2000" v textech/šablonách, zda jim to program iTV nedělá také (mrší názvy a popisy pořadů). Zaškrtl jsem pouze vyhledávání v názvech pořadů pro větší názornost:

Pořad "2000 let britské historie" je samozřejmě v pořádku

Jsem zvědavý kolik lidí se ozve, že mají stejný problém....
To já též. Trápí mě to na 3 různých PC.
Nemůže být příčinou výše popisovaných problémů to, že nastavení pořadů k upozornění na týden dopředu provádím pouze na jednom ze 3 PC a příslušný soubor C:\Program Files\iTV\itv.cfg pak rozkopíruji na ta ostatní (před nakopírováním souboru na nich samozřejmě iTV ukončím)?
Také se mi často stává, že není nahraná část programu pro daný den. Např. dnes mi na ČT2 chyběly všechny programy mezi 20-24h, provedl jsem aktualizaci všech dnů a už je to v pořádku.
Také se mi často stává, že není nahraná část programu pro daný den. Např. dnes mi na ČT2 chyběly všechny programy mezi 20-24h, provedl jsem aktualizaci všech dnů a už je to v pořádku.
Ten config soubor na to mit vliv nebude, pokud cast programu chybi tak je to spis tim ze se v okamziku nacitani programu zrejme nacetl spatne.
Tento problém stále trvá:jis píše:Prosím ostatní, aby vyzkoušeli vyhledat text "2000" v textech/šablonách, zda jim to program iTV nedělá také (mrší názvy a popisy pořadů). Zaškrtl jsem pouze vyhledávání v názvech pořadů pro větší názornost:

jis píše:Ano, u O2. Tak udělejme pokus. Řekněte mi, jakou stránku mám zobrazit a já vám pošlu její zdrojový kód. Vy si ho pak porovnáte se svým.
Tato nabídka stále platí.
Nebo pokud má iTV nějakou možnost debug módu, nabízím se jako pokusný králík k provedení testů načítání dat.
Pokud se při startu podrží klávesa Escape tak iTV ukládá soubory které stahuje pro jednotlivé stanice, tak to zkuste, snad tam půjde něco vyčíst
A lze to zkombinovat i s CTRL, aby se stáhla kompletní data znovu?
Jde
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
Odesláno z mého SM-G800F pomocí Tapatalk
Spuštěno na W7. Debug soubory se vytvořily, přestože neustále vyskakovala tato hláška:

Kde je ta zmiňovaná informace? Nemohl jsem ji najít.
Má se nastavit íºplné řízení pro koho, pro jakého uživatele? Protože pro everyone je nastaveno:

Kde je ta zmiňovaná informace? Nemohl jsem ji najít.
Má se nastavit íºplné řízení pro koho, pro jakého uživatele? Protože pro everyone je nastaveno:

No lepsi iTV znovu nainstalovat pres instalacni program a pak zkopirovat config soubor. Je to ale divne kdyz nemuze zapisovat protoze pak nechapu jak zapise datove soubory ale asi to bude tim ze mate pro kazdeho uzivatele PC jiny profil
Zpět na „Problémy s programem iTV“