Program nesouhlasí s TV Barrandov

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
avod

Program nesouhlasí­ s TV Barrandov

Příspěvekod avod » pon 14 březen, 2011 19:05

Ahoj,
dnes jsem si podle iTV nastavil nahrávání­ seriálu Sandra a Lukas na 15,40 hod., ale ve skutečnosti podle programu TV Barrandov:
http://www.barrandov.tv/program
začal ve 14,45 hod., a tak se mi nahrál pouze jeden dí­l.
Je to vyjimečně, protože to vždycky souhlasilo, ale je to škoda, protože fanynky tohohle seriálu, pro které to nahrávám, mě uškrtí­ :lol:
Å lo by zjistit, proč to bylo aby to už pří­ště souhlasilo?
Dí­val jsem se na zí­třek, a taky to nesouhlasí­.
Dí­ky za pomoc.
Tonda

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » pon 14 březen, 2011 20:11

Bohuzel nevim proc tam byl rozdil, kdyz by se to opakovalo nejakou delsi dobu tak muzu nechat tv program stahovat primo ze stranek Barrandova, to by problem nebyl, a mozna to tak i udelam.

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 17 březen, 2011 10:41

Tak je to upravene, program pro TV Barrandov se stahuje primo z jejich stranek, stejne tak i treba CS Film nebo CS Mini

avod

Příspěvekod avod » čtv 17 březen, 2011 11:02

mvysata píše:Tak je to upravene, program pro TV Barrandov se stahuje primo z jejich stranek, stejne tak i treba CS Film nebo CS Mini

Tak jsem si aktualizoval program i data na dnešní­ den a stále je to špatně.
Podle iTV seriál začí­ná v 15,40 hod. , podle TV Barrandovu /a ve skutečnosti/ v 14,40 hod.
Je zají­mavé, že je to špatně i v tištěněm programu, který od té doby, co mám iTV nekupuji, ale dcera mě na to upozornila.
Tak co s tí­m?
Tonda

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 17 březen, 2011 13:05

Data poradu se aktualizuji z menu Informace, registrace a aktualizace a tam Aktualizovat tento den nebo Aktualizovat vsechny dny. Zkousel jsem to a funguje to. Serial je tam od 14:40 hodin.

avod

Příspěvekod avod » čtv 17 březen, 2011 14:02

mvysata píše:Data poradu se aktualizuji z menu Informace, registrace a aktualizace a tam Aktualizovat tento den nebo Aktualizovat vsechny dny. Zkousel jsem to a funguje to. Serial je tam od 14:40 hodin.

To jsem předtí­m udělal a nešlo to. Tak jsem restartoval program, nechal provést aktualizaci a šlape to na jedničku!!
Dí­ky a přeji prí­ma den. :D

admin
Site Admin

Příspěvekod admin » čtv 17 březen, 2011 14:05

Tak leda by predtim nebyl program aktualizovan na posledni verzi ze to neslo.

avod

Příspěvekod avod » čtv 17 březen, 2011 14:11

mvysata píše:Tak leda by predtim nebyl program aktualizovan na posledni verzi ze to neslo.

jj, vzpomí­nám si, že se aktualizoval nějaký build 162 tuší­m, tak to bylo asi ono.

Zpět na „Problémy s programem iTV“